Просторно имение в Орегон, което беше дългогодишният дом на актьора

...
Просторно имение в Орегон, което беше дългогодишният дом на актьора
Коментари Харесай

Огромното ранчо в Орегон на звездата от „Далас“ Патрик Дъфи беше продадено на търг за 5,75 милиона долара, след като беше обявено миналата година за 14 милиона долара

Просторно имение в Орегон, което беше дългогодишният дом на артиста Патрик Дъфи, беше продадено на търг на нов притежател.

Имотът с повърхност над 300 акра беше продаден в аукционната къща Sotheby’s в четвъртък без минимална аварийна цена и беше продаден за 5,75 милиона $ единствено след 15 минути, съгласно Oregon Live.

Сумата е много под 14 милиона $, за които комплексът беше посочен през 2022 година, преди да бъде оповестено при започване на декември, че ще се насочи на търг.

Според Oregon Live, крайната продажна цена е била доста нараснала вследствие на „ двама решителни наддавачи “, които неведнъж усилват офертите си с $50 000 едновременно.

Дъфи, който е най-известен с основната си роля на Боби Юинг в праймтайм сериала на CBS „ Далас “, който се излъчваше от 1978 до 1991 година, живееше в ранчото повече от три десетилетия, откакто купи имота за почти 1,5 милиона $ със своя починала брачна половинка, The Post заяви по-рано.

„ През 1990 година брачната половинка ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР