ПростоКиро спретна мръсен номер на най-вярната си политическа съратница в

...
ПростоКиро спретна мръсен номер на най-вярната си политическа съратница в
Коментари Харесай

Нинова бясна на Киро за изгонването на 70 руски дипломати - столът и в БСП се разклати

ПростоКиро спретна замърсен номер на най-вярната си политическа съратница сега - Корнелия Нинова. Така може да се изтълкува решението на държавното управление да изгони 70 съветски дипломати и последвалата реакция на водача на Българска социалистическа партия, която в действителност въобще не подозирала, че ще би трябвало да се депортират толкоз доста руснаци вкупом до дни.

Малко по-рано във вторник вечерта вицепремиерът и министър на стопанската система в оставка Корнелия Нинова написа в персоналния си профил във Facebook коментар на новината, обявена по-рано от премиера в оставка. " Решението да бъдат изгонени 70 съветски дипломати е невиждан акт в българската дипломация, който ще има дълготрайни последствия. То не е вземано от Министерски съвет, нито на съдружен съвет. Българска социалистическа партия изрично не е съгласна с това решение, който и където и да го е взел ", написа Нинова.

Хора от Българска социалистическа партия издават, че Корнелия била много обезпокоена, тъй като решението на Кирил Петков я слага в особена сиуация и даже може да я смъкна от поста й водач на левицата. Партията-столетница обичайно разчита на поддръжката на русофилите, а в същото време в последния месец Нинова изрази цялостна поддръжка за ръководещата партия в обединението " Продължаваме промяната " и нейния водач и даже излезе на протест един до друг с него. Вчера пък двете партии координирано не се появиха на консултациите при президента Румен Радев.

" Сега Нинова осъзнава, че май е изиграна от Кирил Петков, в който се кълнеше. Поставена е в идиотската обстановка хем да желае да ръководи с него и да брани партията му като морална и почтена, хем да загуби поддръжката на личната си партия. Като нищо на идния конгрес ще й вземат главата ", разяснява човек от високите етажи на " Позитано " 20.

Допълнително масло в огъня наливат и непрестанно прииждащите доказателства, че Нинова в качеството си на министър на стопанската система доста добре е знаела, че българско оръжие е продавано на компании, които в последна сметка го изнасят за Украйна.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР