Просто викайте винаги и ще бъдете там – особено за

...
Просто викайте винаги и ще бъдете там – особено за
Коментари Харесай

Как Джъстин Бийбър подкрепи Usher по време на шоуто на полувремето на Super Bowl

Просто викайте постоянно и ще бъдете там – изключително с цел да аплодирате по време на шоуто на полувремето на Super Bowl 2024.

Докато някои почитатели се чудеха дали Biebs се причисли към артиста на " Caught Up " на сцената на Allegiant Stadium на 11 февруари, в последна сметка той извърши друга цел: да бъде подкрепящ другар от трибуните.

Джъстин беше сниман да седи до брачната половинка си по време на огромен мач сред San Francisco 49ers и победилите Kansas City Chiefs в Лас Вегас. Всъщност те бяха в много звездна секция като,,,,, и също бяха измежду огромните имена наблизо.

Така че до момента в който Usher не извърши шлагера от 2010 година „ Somebody to Love “ с Джъстин, той към момента имаше няколко реализатори – в това число,,,, Lil Jon и H.E.R. – да го съпровождат за 13-минутен театър, който накара почитателите да напряко направо.

От друга страна, може да не изненада почитателите, че Джъстин не беше не съм част от шоуто. В края на краищата, артистът на " Intentions " е в пауза от концерти от 2022 година, когато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР