Просто най-добрата“. Рок иконата Тина Търнър се превърна в кукла

...
Просто най-добрата“. Рок иконата Тина Търнър се превърна в кукла
Коментари Харесай

„Simply the best“: Тина Търнър се превърна в кукла Барби

„ Просто най-хубавата “. Рок иконата Тина Търнър се трансформира в кукла Барби. Производителят на играчки Mattel уважи кариерата на 82-годишната изпълнителкасъс особено издание на емблематичната кукла.

Барби Тина носи тоалета на изпълнителката отмузикалния видеоклип към песента „ What`s Love Got To Do With It “, излязла през1984 година.

Тя носи емблематичната за 80-те години буйна коса, блестящо червило, черна мини рокля, съчетана с дънково яке.

Водещият дизайнер Бил Грийнинг разкри в прессъобщение, че прическата на куклата Тина е била един от най-големите проблеми: „ Трябваше да използваме доста фрагменти от видеото, с цел да забележим косата й от допустимо най-вече ъгли. Правихме доста опити и неточности, използвахме лак за коса! “

Mattel също разгласява в Инстаграм: „ Барби е горда да уважи несравнимата кариера на Кралицата на рокендрола с кукла Тина Търнър! “

82-годишната изпълнителка сподели в изказване, че е чест за нея да приветства куклата Барби вгрупата от известни дами, които към този момент са показани по този метод, като посредством неяподнесе историята на своетопътуване до още повече деца.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР