Просто един голям фен на Левски. Като такъв се окачестви

...
Просто един голям фен на Левски. Като такъв се окачестви
Коментари Харесай

Иван Христов: Винаги бих предпочел играчи с големи сърца в Левски, Наско Сираков е правилният човек за клуба

Просто един огромен почитател на Левски. Като подобен се окачестви телевизионният продуцент Иван Христов.

" Маската ми е на Левски, всичко в колата ми е на Левски, дезинфектантът ми е с логото. Левскар съм роден и подобен ще бъда постоянно ", добави пред медията ни известният последовател и труженик за опазването на положителното име на " синия " клуб през годините.

С него поговорихме в резюме за обстановката в Левски в последните месеци, за ролята на водещите фигури в клуба, за чудовищния принос на почитателите и отговорността на всеки " наследник " футболист, подготвен да играе от душа и да покаже сърце на терена, с фланелката на тима на гърба си.

Предлагаме на вниманието ви главните акценти от диалога ни:

" Много хора в Левски, въпреки и в огромната си част не изключително известни за обществеността, оферират решения. Конкретни решения, които могат да изиграят основна роля в стабилизирането на клуба отсега нататък. Едно от страхотните хрумвания в тази тенденция е следващата иновация, състояща се в мобилното приложение. То ще способства за улеснението на връзката сред клуба и почитателите . Тези, които в действителност се интересуват от всичко, протичащо се в клуба. Бих употребявал опцията да съсредоточа вниманието на аудиторията ви и да загатна, че в действителност работата, която бе свършена в това направление, беше отлична.
 Снимка 514406
Източник:

Много управления пробваха, започнаха със блян за възстановяване на връзката с последователите. За това да я трансфорат в професионална, издържана, да проличава отношение и високо равнище. Да зададат стандарт, с който останалите да се преценяват . Вярвам, че този път напъните ще реализиран крайната си цел. Обикновено се изпадаше в нормалните ни клишета и рамки, които не успявахме да надскочим. Но съм сигурен, че под управлението на господин Наско Сираков това ще се промени . Ще се трансформира в непрекъснат фасон. Ще буди доверие в марката Левски.
 Снимка 510660
Източник:

Аз мисля, че тъкмо той е верният човек за клуба . И съм убеден, че в случай че има някой, който може да се оправи с напрежението, което дава отговор на поста му, още повече при създалите се преди време условия, това е той. Дали не би било по-добре да ръководи Сираков от преди няколко години? Не съм склонен. Аз залагам на Наско Сираков в този момент. Такъв, какъвто е сега . Той е една от емблематичните фигури, които получават нови и нови качества с течение на времето.

Оказа се, че няма неприятна реклама и в противен случай - бяха реализирани резултати в доста посоки, които другояче евентуално нямаше да забележим в клуба

Не считам, че интензивността на трансферния пазар би следвало да се разпознава наложително със непоклатимост в клуба . Нека първо дадем време на новите, с цел да забележим и сами да се убедим дали те дават отговор на класата на Левски. Да следим какво ще вършат, когато към тях се запъти тази, страшната топка. Дали пък няма да се окажат от тези, които се чудят по какъв начин се стопира, къде се рита и така нататък Нека дадем време, с цел да се убедим персонално какво умеят и дали са подобаващи и да не прибързваме с упованията и заключенията. Имаше едни скъпи попълнения, които не срещаха упованията на почитателите и не покриваха стандартите. Да забележим футболисти ли са, таекуондисти ли са. Има време.
 Снимка 514410
Източник:

Най-важното е не дали би трябвало да се прави композиция от български футболисти и качествени чужденци. Аз бих подходил малко по-емоционално към тази тематика. По-скоро бих предпочел играчи със сърца . Такива, които да се раздават същински за клуба и да осъзнават, че са част от нещо доста огромно. Иначе, в чисто спортно-техническо отношение, Славиша Стоянович си взима решенията и знае какви попълнения ще желае. Това си е негова преценка и неговата роля в клуба. Тъй като по-късно ще дава отговор по тези въпроси. И би могъл да донесе позитив на тима, а и на клуба изобщо.
 Снимка 514407
Източник:

В най-трудния вероятен миг почитателите демонстрираха какви са и потвърдиха, че нямат равни у нас . И освен в страната, а и в много по-сериозни мащаби. С всичко, което направиха. Оказа се, че няма неприятна реклама и в противен случай - бяха реализирани резултати в доста посоки, които другояче евентуално в никакъв случай нямаше да забележим в клуба. Що се касае до степента на поддръжка и обединяване.
 Снимка 514408
Източник:

Идването на Зингаревич в България? Разбира се, че е добра вест. Пристигането в страната на предприемач от сходен сан не би било негативно. Въпросът е какъв президент ще желае да бъде и какви ще са упоритостите му. Ботев (Пловдив) е един от най-старите и уважавани клубове у нас. Със сигурност той си дава сметка за това . Но още веднъж, по-скоро виждам позитив в това, в сравнение с нещо негативно ", сподели респондентът ни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР