Проститутки, имитиращи друг вид дейност, най-често в студия за масажи

...
Проститутки, имитиращи друг вид дейност, най-често в студия за масажи
Коментари Харесай

Труженички превземат пазара с нова екстра - масаж с голо женско тяло

Проститутки, имитиращи различен тип активност, най-често в студия за разтривки и салони за хубост, са завладяли пазара за удоволствия в последните месеци, написа " Телеграф ".

Все по-често за скотски наслаждения клиенти биват прилъгвани през обществените мрежи. Най-честите предложения са за масаж с благополучен край. 

Срещу избрана сума масажистката може да остане по долни дрехи, а клиентът да получи масаж по интимните елементи на тялото, достигайки благополучен край. Цените стартират от към 60 – 80 лв. и може да надвишават 200 лв..

Като към по-високата сума се включват и повече екстри, които може да получи клиентът – примерно френска обич, целуване и общо къпане в банята в добавка с така наречен нуру масаж и др. 

Сайтовете изобилстват от неприлични предложения за разтривки. Разголена хубавица предлага всевъзможни типове разтривки.

Оферти 

Не инцидентно от едно известно време масажните студия са все по-посещавани от мъжете. Случаите на този тип услуги, показани под друга форма на активност, се развиха доста в изискванията на пандемия, а към днешна дата бележат истински взрив.

Всевъзможни култове набраха скорост в изолацията. Плътски удоволствия към този момент се оферират не просто в профилирани уеб сайтове, само че и в най-популярните за продажби. Офертите на проститутките стоят паралелно с тези за облекла, обзавеждане или черна и бяла техника. 

Екстри 

Проверка сподели, че пазарът на жива плът се е видоизменил за хем да оцелее, хем да задоволи все по-странните стремежи на клиентите. В интернет безусловно прелива от разгласи за разтривки с благополучен край.

Сред по-новите екстри се включва посещаване на адрес, като по този метод пък дамите, упражняващи най-древната специалност, имат идеално прикритие за еротичния си бизнес.

Конкуренцията пък в този сегмент е много огромна и по тази причина постоянно има промоции, изключително по празници, като неотдавна отминалите коледни и новогодишни, когато проститутките се пускаха даже с понижение до 30% от нормалната им цена.

Към предложенията всеобщо има и екстри, включени в цената, потребление на сексиграчки, еротично долни дрехи и други ексцентрични оферти. 

Търсени

Сред най-търсените услуги, които обаче изключват секс в познатия му измежду множеството хора смисъл, е нура масажът. Той е черешката на тортата за мераклийте, защото се прави напълно с женско голо тяло и съставлява масаж тяло в тяло, включващ масаж на простатата до финала с благополучен край.

Сред честите предложения са и за двойки, търсещи адреналин с по-различни и ексцентрични чувства.

Влизат и класическите за сектора култове - писинг, фуут култ с огромен подбор от еротични чорапи или с боси крайници, ролеви игри, еротично шоу, съвместен душ, гъделичкане, строга стопанка и други възбуждащи игри.

Новост напоследък са напълно онлайн заниманията, в които се оферират удоволствия само от екрана на компютъра или мобилното ви устройство, само че цените не са по-ниски от тези за действителни срещи. 

Закопчаха любовници, набирали труженички 

Районна прокуратура в Пловдив следи досъдебно произвеждане за мъж и жена, които са упрекнати, че са набирали дами, за да бъдат употребявани за развратни дейности. Деянието било осъществено посредством заричане за постоянни и високи приходи.

Жените, които склонявали да оферират телата си на загорели мъже, се цанили против % от сумата за услугата. Отделно пък били обезпечавани като масажистки в салон за хубост. За случая са арестувани мъж, на 43, и жена, на 32 години.

Дамата също взела участие в част от заниманията с клиенти. Служителките й пък към този стадий са единствено свидетелки. Те са на възраст сред 18 и 30 години. Наеманите дами са правили полови услуги, като разгласили разгласи в интернет със наличие, че са масажистки за " хепиенд разтривки ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР