Простатата e жлеза с важна роля за възпроизводството. Тя произвежда

...
Простатата e жлеза с важна роля за възпроизводството. Тя произвежда
Коментари Харесай

Простатата - важно е да знаете

Простатата e жлеза с значима роля за възпроизводството. Тя създава течност, подхранваща сперматозоидите. След 50-годишна възраст размерът й стартира постепенно да се усилва. Първите сигнали за увеличението й са разстройствата в уринирането. В начален стадий не се постанова характерно лекуване. Ежегодният профилактичен обзор обаче е целесъобразен за надзор на положението. Оплаквания като кръв в урината, болежка при уриниране, задръжка или изпускане на урина изискват незабавна консултация с уролог. Уринарните разстройства могат да се преодолеят сполучливо с смяна в метода на живот, лекарства или хирургия. Лазерната хирургия на простатата се намесва, когато всички консервативни благоприятни условия за лекуване са изчерпани или е назначена интервенция.
Как се трансформира в желан способ за лекуване?

Причината е сложна: както поради безкръвното протичане на интервенцията, по този начин и поради резултатите, а точно - еднодневна хирургия, съчетана с бързо възобновяване и нормализиране на уринирането. Днес мъжете с увеличена простата като се изключи че имат избор за типа интервенция: класическа отворена, ТУР (трансуретрална резекция) или лазерна, могат да избират и сред разнообразни лазерни системи.

200 вата - последна дума на техниката.

Тулиум 200 вата е изражение на напредъка на технологиите и устрема всеки нов уред да надминава опциите на предходните. Той комбинира водещи индикатори за мощ и точност, осигуряващи бързо и качествено изпаряване на увеличената простата. За пръв път лазер е толкоз щадящ към близките тъкани. Това се дължи на най-ниската му степен на навлизане в тъканта - единствено 0,2 мм. Сравнено с Тулиум 200 вата, в България няма по-мощна лазерна система, нито такава, която да може да прави всички одобрени техники в лазерната хирургия. Специалистите на ЛЕЙЗЪР МЕД в България и Сърбия работят единствено с Тулиум - 4 лазерни системи са ситуирани в София, Варна, Стара Загора и Белград.

Показанията - има ли ограничавания?

90-минутната лазерна интервенция с Тулиум 200 вата е допустимо най-щадящият способ в простатната хирургия. Затова за доста мъже с тежки уринарни разстройства и общо влошено здравословно положение (диабет, байпас, антикоагулантна терапия и др.), на които им е отказана общоприетата интервенция поради висок анестезиологичен риск, тя е и единствената опция да могат да уринират свободно и без усложнения.

Резултатите - какво по-добро от това?

След премахването на ненужната простатна тъкан внушително се трансформира струята на урината - тя е непрекъсваща, мощна и без усложнения. Нощните ставания фрапантно понижават и последователно изчезват. Постоянният катетър се отстранява дефинитивно.

В се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА. Включва: консултация с уролог, премерване на размера на простатата, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

ОЩЕ в ЛЕЙЗЪР МЕД - София:
резултат от ПСА подготвен преди прегледа; - RT-PCR тест - 90 лева.; - бърз антигенен тест - 26 лева.; - тест за антитела за SARS-CoV-2/ първокласен разбор - 28 лева.; - издаване на зелен документ.

За спомагателна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01





* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР