Простакът от България, който в петък свали гръцкия национален флаг

...
Простакът от България, който в петък свали гръцкия национален флаг
Коментари Харесай

Простакът, свалил гръцкото знаме в Кавала – хулиганът Жоро Скинаря

Простакът от България, който в петък смъкна гръцкия народен байрак на пристанището в Кавала, опита да закачи българския на негово място и часове по-късно беше задържан след див полицейски екшън в Гърция, се оказа мастит футболен гамен с дебело крими досие, откри следствие на Lupa.bg

Задържаният в Гърция татуиран „ родолюбец “ е на 35-годишна възраст, прочут е с прозвището Жоро Скинаря и е измежду тарторите на групировката „ София Запад “ – радикална група последователи на „ Левски “, чиито членове през годините са били задържани и осъждани за разнородни престъпни закононарушения.

В петък (4 август) към обяд 35-годишният българин е бил видян да смъква гръцкия байрак на пристанището в Кавала от членове на екипаж на транспортен съд, които незабавно уведомили чиновници на Централната пристанищна администрация.

Българинът оказал гневна опозиция при задържането си, като съгласно показанията на задържалите го е крещял „ Това е България “. Гръцки медии оповестяват, че пред органите на реда татуираният българин обяснил, че е член на „ екстремистка организация “, съгласно която земите в Северна Гърция са български. По всяка възможност визираната организация е „ София Запад “.

Макар регистрационните табели от колата му да са били свалени, Жоро Скинаря е опитал да напусне Гърция, като е минал с цялостна газ пред на полицейски контролно-пропускателен пункт в Драма. Започналото полицейско гонене е стигнало до границата с България.

35-годишния футболен гамен съумял да премине през Ексохи, само че най-после е бил спрян от управляващите на българска територия и предаден в Гърция. Жоро Скинаря е въдворен в ареста в Драма и е с три повдигнати обвинявания – за поругаване на гръцкия байрак, за неспазване на полицейски разпореждания и за опит да напусне Гърция незаконно.

Според източници на Lupa.bg, Жоро Скинаря е бил на отмора в Гърция с други членове на хулиганската формация „ София Запад “ – боксьора Григор Саруханян и Тодор Грудов – Теди Хитлера. Не е известно дали останалите са били очевидци на смайващата с простотията си изцепка на Жоро Скинаря.



Григор Саруханян надува мускули на водно колело в Гърция. Твърди се, че боксьора е бил на отмора в Гърция дружно с Жоро Скинаря и с различен член на " София Запад " - Теди Хитлера.



`Далеч по-скандална обаче е информацията – към този момент неофициална, съгласно която Жоро Скинаря е с ограничаваща заповед да напуща България поради течащо следствие за тежко престъпно закононарушение, по което той е главен обвинен. Твърди се, че Жоро Скинаря е с многочислени присъди, а полицейското му досие е с размера на „ Война и мир “. Преди 3 година татуираният бабанка е бил разпитван в Столична дирекция на вътрешните работи поради побой с стоманени тръби, нанесен от трима маскирани мъже над маркетинговия шеф на „ Левски “ Цветан Вълчев през лятото на 2019 година, само че до покачване на обвиняване против него не се е стигнало.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР