Прословутият гангстер Къртис Уорън беше заснет да напуска съда с

...
Прословутият гангстер Къртис Уорън беше заснет да напуска съда с
Коментари Харесай

Известният гангстер Къртис Уорън напусна съда със слънчеви очила и качулка

Прословутият разбойник Къртис Уорън беше сниман да напуща съда с черни слънчеви очила и качулка, откакто се появи за първи път, с цел да се изправи против обвинявания в нарушение на заповед за попречване на съществени закононарушения.

60-годишният мъж се яви през днешния ден пред магистратския съд на Ливърпул, упрекнат по 11 обвинявания в неспазване на заповедта, за което се твърди, че е осъществено след освобождението му от пандиза през ноември предходната година. Той беше задържан от Националната организация за битка с престъпността (NCA) в Болдън Колиъри, Южен Тайнсайд, през юли и упрекнат през ноември.

Осъденият наркодилър беше помолен да каже името и датата си на раждане, преди да бъдат повдигнати обвиняванията чети му. Антъни Бараклоу, неговият дълготраен юрист, сподели, че на този стадий няма да има индикации за обжалване. Уорън, който беше помолен да извади ръцете си от джобовете си, до момента в който стоеше на подсъдимата пейка, слушаше по какъв начин правосъдният секретар чете 11-те обвинявания против него. Него...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР