Прословутите колчета от Кресненското дефиле вече започнаха да намират приложение

...
Прословутите колчета от Кресненското дефиле вече започнаха да намират приложение
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Колчета, като от Креснеското дефиле, монтирани и в София

Прословутите колчета от Кресненското дефиле към този момент започнаха да намират приложение и в София, видя кореспондент на Lupa.bg. Едно от първите места, където те се инсталират е на спирката на бул. " Сливница " при пресечката с " Константин Величков ". 

Интересното е, че столичани очевидно са много луди водачи, тъй като единствено на първия ден след монтажа им, началното колче е към този момент избито, накриво е и едно в средата на цялата структура.



В случая разграничителните знаци са инсталирани с цел да пазят спирката на градския превоз от натрапници, които постоянно стопират там с колите си - да вземат банички и кафета от магазинчето на спирката. 



Медията ни научи, че такива колчета ще бъдат сложени и в доста други елементи на най-големия ни град. Все още обаче никой не е дал публична информация къде ще бъдат забити новите колчета.

Проучване измежду хората сподели, че софиянци утвърждават тази мярка за сигурност.



Съвсем неотдавна на същото място беше маркирана и велоалея, която направи малко по-тесен бул. " Сливница ". 

Засилването на сигурността в този регион се постанова и поради близкото 43-то учебно заведение " Христо Смирненски ", от което деца постоянно тичат сред колите с цел да си купят закуска през огромното междучасие. Lupa.bg напомня, че за откриването на новата образователна година персонално президента Румен Радев посети столичното школо. По-наша информация точно тогава се е стигнало до предлагането да се ускори сигурността на децата в региона. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР