Прословутата вече страница с числа в тефтерчето на бившата кметица

...
Прословутата вече страница с числа в тефтерчето на бившата кметица
Коментари Харесай

Експертиза отговори кой е писал за подкупа вместо Иванчева в тефтерчето ѝ

Прословутата към този момент страница с цифри в тефтерчето на някогашната кметица на " Младост " Десислава Иванчева, за която обвиняването смята, че съставлява водени мемоари, свързани с поискания от нея рушвет – сметки за квадратурата на плановете на главния очевидец против нея, строителният бизнесмен Александър Ваклин и възможните суми, които да му се изискат, е писана от предшественика на Иванчева Петко Дюгеров. Това беше оповестено на база графологична експертиза, показана пред Апелативния спецсъд.
Експертното мнение обаче не беше признато от отбраната на Дюлгеров и предстоят възражения.
Експертизата е поредна, като на първа инстанция също беше показана такава. Нейното умозаключение обаче беше друго от настоящето – тогава специалистите споделиха, че незнайно лице е писало в тефтерчето. Подробности можете да си припомните в този материал!
Освен това, Иванчева е получила правосъдно позволение да отиде в клиника за репродуктивно здраве, където да й бъдат осъществени процедури. Не е ясно какви, тъй като тази част от решението беше дискутирана в затворена част от съвещанието. Иванчева, обаче, неведнъж в хода на делото споделяше, че желае да роди дете и търси медицински метод.
Следващото съвещание е на 5 февруари, когато би трябвало отбраната да разяснява днешните доказателства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР