Проследяваме връзката на Пенелопе Крус и Хавиер Бардем през годините.

...
Проследяваме връзката на Пенелопе Крус и Хавиер Бардем през годините.
Коментари Харесай

“Тя има страст към всичко”. Пенелопе Крус и Хавиер Бардем - от тайна любов до щастливо семейство

Проследяваме връзката на Пенелопе Крус и Хавиер Бардем през годините. Двамата са се опитвали да я скрият първоначално, само че след това стават огромно и щастливо семейство.


Хавиер и Пенелопе се събират още веднъж, до момента в който снимат кино лентата на Уди Алън " Vicky Cristina Barcelona ".

„ Нито един от нас нямаше да направи първия ход. Не знам дали бяхме срамежливи, или се опитвахме да бъдем прекомерно професионални “, спомня си по-късно Хавиер. „ Както и да е, стигна се до последния снимачен ден и нищо не се беше случило. Така че си помислих:„ По дяволите! По-добре да се напием! “ За благополучие наш другар провежда празненство за финала и, добре, останалото е история. Слава Богу! "

Слуховете за срещи сред Пенелопе Круси Хавиер Бардем стартират да се появяват през есента на 2007 година:„ Пенелопе Крус има нов мъж, само че е доста свенлива по отношение на връзката. Крус се появи на филмовия фестивал в Ню Йорк този уикенд с Хавиер Бардем и двамата бяха „ доста докачливи "... „ Държаха се за ръце, когато мислеха, че никой не ги гледа, и тя го целуна по бузата, а той я прегърна. "

Папарашки фотоси ги снимат на плажа на Малдивите, на сантиментално бягство през октомври.

Двамата минават през престурнето на " Vicky Cristina Barcelona ", отричайки слуховете за връзка, носа снимани дружно доста пъти през годината.

По-късно Хавиер ще каже, че Пенелопе има същия разгорещен дух като героинятаси във кино лентата Мария Елена:„ О, и още по какъв начин. Тя има тази храброст. Има тези подиуми, в които се караме, тя хвърля чинии и по този начин нататък. Трябваше да се чудя „ Наистина ли желая това? “ Тя има това, което назовавам любяща кръв. Страст към всичко. Това намирам за привлекателно. Има хубост и има сексапилност. Пенелопе има и двете. "

Пенелопе печели Оскар за най-хубава актриса в поддържаща роля за ролята си във " Вики Кристина Барселона ". В своята благодарствена тирада тя споделя: „ Искам да споделя това с моите номинирани сътрудници и с невероятния отбор от артисти, с които имах привилегията да работя в този филм. “



Година и половина след премиерата на " Vicky Cristina Barcelona " двамата са видяни дружно на мач на Лейкърс в Лос Анджелис.

Пенелопе ще разкрие съвсем десетилетие по-късно, че при започване на връзката си са взели решение да не споделят нищо обществено. Решението за поверителността, споделя тя предTatler, е " в действителност положително решение за нас, да не приказваме за връзката си. Щях дасе усещам доста необичайно да го направя по друг метод. Просто не можех да го направя. "



Те вършат първата си публична поява като двойка на премиите Goya 2010. Към този миг са дружно от 3 години, само че към момента не са участвали на професионално събитие дружно.

След като отиват на премиите Goya в Испания, Крус и Бардем участват на Оскарите през 2010, само че не минават дружно по аления килим

Те посещават различен мач на Лейкърс. Хавиер още веднъж носи черна шапка, която покрива по-голямата част от лицето му.

На 63-ия годишен кино фестивал в Кан Хавиер приказва обществено за Пенелопе за първи път. Той печели премията за най-хубав артист за ролята си в Biutiful и в благодарствената си тирада споделя: „ Споделям тази наслада с моя другар, моя сателит, моята обич: Пенелопе. Дължа ти доста и те обичам толкоз доста. “



Някъде през юли 2010 година Пенелопе и Хавиер се женят. Двамата вършат дребна частна женитба на Бахамите в къщата на другар.

2010 е годината на обществения дебют на Пенелопе Крус и Хавиер Бардем като двойка и те избират игрите на Лейкърс за по-голямата част от своите изяви. Посрещат първото си дете, Лео, през януари 2011 година

„ Дори за някой като мен, който има предпочитание за децаоще от малко момиче, първите няколко дни и месеци бяха толкоз шокиращи “, разкрива Пенелопе пред Harper`s Bazaar години по-късно. „ Но това е най-хубавото нещо, тъй като значи, че в никакъв случай повече няма да поставите себе си преди всичко. Да мислиш винагипърво за някой различен е толкоз здравословно “.

1 април 2011 година

Пенелопе Крус получава своята звезда на Холивудската алея на славата на гала, на която участват Хавиер, дружно с Джери Брукхаймър, Джони Деп и Роб Маршал.

В речта си Пенелопе благодари на Хавиер и Лео за това " че ме вършат щастлива всеки ден ".

В първата си поява дружно от 2018 година Хавиер и Пенелопе идват на 78-ия Международен кино фестивал във Венеция за премиерата на нейния филм " Madres Paralelas ".



По време на пандемията Пенелопе споделя, че тя и Хавиер в действителност са се съсредоточили върху това да се уверят, че децата им са добре: „ Когато имате деца, по-голямата част от вниманието ви е ориентирано към тях, с цел да сте сигурни, че това не е травматично прекарване и че те знаят задоволително за това, което се случва, тъй че да са виновни във връзка с отбраната на себе си и на другите. Имам възприятието, че всички деца по света са дали на възрастните урок по отговорност, съпричастност и съчувствие. Те схванаха всичко толкоз бързо. “

Тя прибавя: „ Когато им кажа, че нашето потомство в никакъв случай не е минавало през нещо сходно като деца или младежи, те не могат да повярват. Те си споделят „ Наистина ли? “ Но имам вяра, че в този момент виждаме светлината в края на тунела. Не знаем, само че би трябвало да повярваме в това ".

2021 година приключва по основен метод за двойката. И двамата вземат участие във филми, получили утвърждение от критиците.Крус в " Madres Paralelas " и Бардем в " Being the Ricardos ".



След като гледа " Being the Ricardos ", Пенелопе сподели, че би се радвала да направи мюзикъл със брачна половинка си. „ Видях брачна половинка си да пее в Ricardos и той свърши невероятна работа. Чувстваше се по същия метод, по който се усещах аз, когато направих " Nine ", когато нямах визия, че мога да пея, само че тогава Роб Маршал ме убеди, откакто направих няколко теста. "

Хавиер също ще пее в идния римейк онлайн на Дисни на " Малката нимфа ".Той ще играе цар Тритон.

фотоси: Getty Images

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР