Проследен любовен чат пратил мамената от години Христина на романтичното

...
Проследен любовен чат пратил мамената от години Христина на романтичното
Коментари Харесай

„К*рво, докога ще се чук*ш с мъжа ми пред децата ми?! Мъртва ще си!”, крещяла съпругата, твърди любовницата

Проследен любовен чат пратил мамената от години Христина на сантименталното свиждане под падащите звезди, по този начин станала издънката

„ К*рво, докога ще се ч*каш с мъжа ми пред децата ми?! Мъртва ще си! Ще те умъртвя, поради децата си! ”. Това са заканите на Христина Василева към любовницата на брачна половинка ѝ Здравко Василев „ Брадъра ” сега на нападението към 2 ч. след среднощ против 14 август. Цитатите са от жалбата на атакуваната словачка до РУ-Приморско. При сходна директна закана за физическа разпра, органите на Министерство на вътрешните работи са длъжни да извършат незабавна инспекция и да образуват кореспонденция.

Разследването на Флагман стигна до там, че изказванията на семейство Василеви пред служителите на реда за инцидентна среща сред двете дами и за нищо повече от замяна на реплики не напълно правилни. Ще се окаже лъжа и „ честната дума ” на прославения Дон Жуан, че бил завършил любовната си случка с съвършената хубавица и спортистка Божена Делева, че е заречен на жена си Христина повече да не се среща с нея.

Всъщност в нощта на екшъна, разиграл се на крайбрежната алея в Приморско, безусловно на метър от дълбоките води на укрепения бряг, при липса на очевидци и действителната ръкопашна битка, за която няма подозрение, можеше да има и хвърлено във водите тяло.



Защото любовната връзка на прелюбодейците въобще не е била завършила. Божена си е чатила с видния държавник и мореплавател в същата нощ и евентуално е имала среща с него на пейката на крайбрежната алея, с цел да прекарат нощта дружно. Това звучи разумно, като се има поради сантименталната настройка и на двамата да гледат планувания от астрономите метеоритен дъжд и да го снимат.

Възможно е тематиката на чата да е любовна среща в дома или в хотела на Брадъра. Божена не подозирала, че в действителност зад телефона на обичания ѝ седи и написа Христина, тъй като в последно време брачната половинка стояла най-вече в Бургас, където е непрекъснатата регистрация на многочленното семейство.



В показанията си потърпевшата словачка изяснява, че нападателката я връхлетяла изведнъж в тил и непосредствено я задърпала за косата. Започнала да я тресе и да крещи „ К*рво, докога ще се ч*каш с мъжа ми пред децата ми?! Мъртва ще си! Ще те умъртвя, поради децата си! ”. Повтаряла го няколко пъти. Това би трябвало да значи, че за любовните срещи са знаели даже и порасналите две девойки на хиперсексуалния им татко.

При опита на Божана да се отбрани и да отблъсне Христина, битката станала още по-гореща. Последиците можели да бъдат съдбовни за една от двете. Отбранявайки се, добре тренираната спортистка, която нееднократно е взела участие и в триатлона „ Лъвско сърце ”, протегнала ръка с едната си ръка, с цел да вземе оставения на пейката мобилен телефон и да сигнализира тел. 112. Не съумяла обаче да доближи до него, тъй като Христина го сграбчила първа и го метнала в морето. Заедно с телефона отлетяло и електронното ѝ цигаре, оставено върху апарата до момента в който влюбената жена очаквала да се появи фамозният със своите обществени изяви на държавник и критик в локалната политика – чаровният и вълнуващ елементарно женските сърца Здравко Василев.



Засега обаче засуканата, поддържана и секси Божена отхвърля да опише обществено нейната позиция за целия цирк, в който с възторг нощес интензивно се включи самият неин любим, който не могат да поделят със брачната половинка му Христина. Телефонът на Божена потъна в морето, а любовният чат е в телефона на Брадъра и той, в случай че желае, може да помогне на служителите на реда, с цел да се обясни действителната картина на среднощното нахлуване. Твърденията на огромния любовчия, че жена му била с две приятелки на разходка и инцидентно попаднали на нападателната словачка в 2 ч. през нощта, стартират да издишат.

Христина е на 45 години и може да се каже, че е израснала дружно с него. Тя е родом от Сливен, идва напълно млада като работничка в хотела на сем. Василеви. Паметливи напомнят по какъв начин тя заяви на Брадъра в първото издание на риалитито през 2005 година по телефона, че е бременна и по този начин трансформира Здравко в звезда. Впоследствие сливналийката му роди три деца, като огромната му щерка към този момент е пълнолетна.

Очаквайте още във Флагман.БГ!

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР