Прощаваме се с двама достойни служители, които изпълниха дълга си

...
Прощаваме се с двама достойни служители, които изпълниха дълга си
Коментари Харесай

Демерджиев: Ще направим всичко възможно да изпълним дълга си към загиналите полицаи и това да не се повтаря

Прощаваме се с двама почтени чиновници, които извършиха дълга си и на собствен ред ще създадем всичко допустимо и ние да осъществим дълга си към тях. Това сподели пред публицисти след поклонението в Бургас за двамата починали през вчерашния ден полицейски чиновници, служебният вицепремиер по публичния ред и сигурност и длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, съобщи Българска телеграфна агенция.

Вчера заявих няколко неща, популярност Богу първото е реалност

– успяхме да издирим и задържим извършителя на това закононарушение, уточни министърът. По думите му през вчерашния ден са почнали акции за търсене на бежанци, които вземат участие в нерегламентирани практики с каналджиите. Той осведоми, че две седмици по-рано е упълномощил на службите на полицията да работят по откриване на тези чиновници, главно от " Гранична полиция ", които са забъркани в тази скица.

Този път това ще бъде доведено до дъно и ще направя всичко допустимо те да бъдат изправени пред съда

и да поемат съответната отговорност. За страдание това няма да върне сътрудниците им, които извършиха дълга си, сподели още той. Всичко допустимо ще направя това да не се повтаря, съобщи Демерджиев.

Загубихме двама доста почтени чиновници ,

загубата е доста тежка, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров. Това още повече ни стимулира да създадем всичко допустимо да не се повтаря, съобщи той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР