Прошко Прошков е роден е през 1974 г. в София.

...
Прошко Прошков е роден е през 1974 г. в София.
Коментари Харесай

Прошко Прошков

Прошко Прошков е роден е през 1974 година в София. Инженер по автоматика и системотехника от Техническия университет в София. След дипломирането си работи в Германия поредно по два плана. Първият за разработка на програмно обезпечаване за индустриални приложения, а вторият за симулация и усъвършенстване на трафика в мрежата на Националния железопътен транспортьор (Дойче Бан). През 2007 година е определен за кмет на регион „ Лозенец “ в София.

От 2011 година е общински консултант в Столичния общински съвет. Председател е на Комисията по инженерна инфраструктура и енергийно обмисляне, член на комисиите по превоз и пътна сигурност, и по стопанска система, благосъстоятелност и цифрова промяна. Основен приоритет в работата му са политиките за градска подвижност, включително внедряване на интегрирана автоматизирана система за електронно таксуване и видеонаблюдение. От 2021 година столицата разполага с една от най-модерните в Европа системи, позволяваща безконтактни електронни заплащания, онлайн продажби на транспортни документи и аналитични услуги за подкрепяне на ръководството на превоза.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинПоследниНай-четениБюджет и финанси 60 „ Игра с огъня “: Фед е на прага на ново покачване на лихвите Индустрии 204 Китай стартира бързо да строи LNG танкери Политика 1788 ГЕРБ показа проектокабинета си Пазари 292 Страхът от съветски контрасанкции движи петрола нагоре Пазар на труда 6038 Търсенето на труд нараства, само че работната мощ е мощно лимитирана Компании 5828 Пощенска банка придобива БНП Париба Лични Финанси Личности 5710 Планинарят, който трансформира спестяванията си в бизнес за милиони Компании 4232 Skoda обмисля евакуиране от най-големия авто пазар в света Всички вести
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР