Прошката е едно от най-хубавите качества, които човек може да

...
Прошката е едно от най-хубавите качества, които човек може да
Коментари Харесай

3-те зодии, които никога не прощават грешки

Прошката е едно от най-хубавите качества, които човек може да има. Има хора, които обаче са по-горделиви и някой нарани ли ги съществено, няма по какъв начин да му простят и просто зачертават този човек от живота си. Ето кои са зодиите, които в никакъв случай не простят непознатите неточности:
ОВЕН: Овните са широкоскроени хора за съвсем всичко в живота. Те елементарно дават пари назаем, оказват помощ, в случай че някой изиска помощта им и постоянно не желаят нищо в подмяна. Когато държат на някой човек, те чакат от него да се държи съвършено, да е почтен и непосредствен с тях, тъкмо както те постъпват с всичките си близки и другари. Има нещо обаче, което Овните в никакъв случай не могат да простят и то е обвързвано с обичания човек – а точно изневярата. Когато схванат, че половинката им е била с различен човек, нещо в тях се трансформира вечно и в никакъв случай повече не може да бъде поправено. Никога не биха имали доверие на индивида до себе си, добре знаят това и тъкмо затова преценят, че е по-добре да се разделят. А огорчението е толкоз огромно, че прошката в никакъв случай не настава и този човек стопира да съществува за Овните.
 Зодиите, които всички обожават Зодиите, които всички обожават
Някои хора са като магнит за близките и всички ги харесват. Те са душата на компанията, постоянно са забавен събеседник за диалози и в...
БЛИЗНАЦИ: Близнаците имат особени характери. Когато не държат доста на някой човек и той е просто прочут за тях, не са изключително озлобени, когато той ги съобщи по някакъв метод. Дори не обръщат внимание и простят на секундата. Когато обаче някой непосредствен другар ги съобщи, стават в действителност свирепи. Да не приказваме пък за неистина или неточност от страна на обичания им човек. Тогава просто стават други хора, затварят сърцата си и в никакъв случай повече не позволяват сбъркалия да се завърне назад измежду обичаните хора на Близнаците. Не простят неистини по техен адрес, които някой популяризира след близки и другари. Много ги вбесява и когато някой се опита да отмъкне половинката под носа им. Тогава въобще зачертават злобния човек от живота си и даже когато го видят на улицата просто го подминават по този начин, като че ли не съществува.
ЛЪВ: Лъвовете са пазители на достойнството си. Те обичат себе си, грижат се за себе си и постоянно се слагат преди всичко преди всички останали. Това звучи малко егоистично, само че в доста случаи е вярно и ги защищава от това да бъдат засегнати. Единствените хора, на които се учат да простят, са половинките им. Макар че и там си имат граници! Обаче стават доста свирепи и даже отмъстителни към хора, които умишлено вършат неточности и ги карат да се усещат нещастни. Не понасят някой да злослови зад тила им, тогава за безпощадни и елементарно зачертават виновника от живота им. Изобщо не изпитват компликация да го създадат, тъй като знаят, че е за тяхно положително. Друго, което в никакъв случай не простят, са мръсни игрички на работното място. За Лъвовете кариерата е доста значима и не биха разрешили на някой да ги спъне по пътя им към върха.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР