Proscenic 850T е компактна, с нисък профил и голяма всмукателна

...
Коментари Харесай

Proscenic 850T - почистващ робот на достъпна цена


Proscenic 850T е компактна, с невисок профил и огромна всмукателна мощ

Масовият консуматор нормално търси артикули с положително качество на относително ниски цени, като опция на скъпите марки. Това важи и за роботизираните прахосмукачки, където купувачите имат богат избор.

Една от наличните марки на пазара за роботизирани прахосмукачка е Proscenic. По-конкретно, моделът, който представяме през днешния ден, е хибридна прахосмукачка за изсъхнало и мокро разчистване, с съвременни функционалности евтино – единствено €144,27 с ваучър за отстъпка GKB22SS3 в световния онлайн магазин Geekbuying.

Proscenic 850T отстранява прахуляк, петна, косми и дребни частици от пода

Това е налична прахосмукачка за всекидневно разчистване – изсъхнало и мокро, с редица съвременни функционалности. Моделът предлага мощ на засмукване до 3000 Pa, която е задоволителна за бързо и дейно разчистване на всеки вид под, включително дърво и килими. А батерията с потенциал 2600 мАч поддържа работата на уреда в продължение на два часа. Когато батерията се разреди, умният апарат автоматизирано отива до зарядната станция за презареждане.

поддържа 3 режима на разчистване: прахосмукачка (сухо почистване), миене (моп) и двата по едно и също време (сухо и мокро почистване). Уредът разполага с огромен контейнер за вода от 500 мл с електрическа водна помпа, която разрешава контролиране на водния поток и лимитира ненужното приключване на вода от резервоара.

Proscenic 850T поддържа три режима на разчистване – изсъхнало, мокро и комбинирано

За разлика от по-скъпите роботи-прахосмукаки, Proscenic 850T няма лазерна система за картографиране, тъй че не може да почиства изборно пространствата и да продължава от мястото на прекъсване. Но моделът разполага с жироскопска навигационна система със датчици, която подсигурява, че няма да остане непочистено място на пода.

Липсата на лазерна система може да се преглежда и като преимущество, защото понижава височината на прахосмукачката – тя е с невисок профил от 7,3 см и с помощта на това прониква по-лесно под мебели и на други труднодостъпни места.

Умна технология Vboost разпознава типа на настилката и контролира всмукателната мощ

Proscenic 850T може да се ръководи по разнообразни способи – посредством мобилно приложение, с дистанционно управление и даже посредством гласови команди с помощна на умните колонки Alexа, да вземем за пример.

Придружаващото смарт телефон приложение ProscenicHome е доста адаптивно и разрешава елементарно персонализиране на функционалностите на съгласно съответните потребности. Можете, да вземем за пример, за зададете график на разчистване, да променяте режимите на разчистване, да регулирате водния поток, да пускате и спирате прахосмукачката, да преглеждате хронологията на разчистване и така нататък

В доста жилища през днешния ден има домашни любимци. Proscenic 850T може да бъде доста потребна за такива случаи, защото е способна да засмуче всички косми, оставени по пода от кучета и котки.

Мобилно приложение разрешава комфортно дистанционно управление на Proscenic 850T

Ако пък имате в жилището килими или мокети, 850T също е точният апарат за разчистване. Прахосмукачката на Proscenic предлага специфична функционалност Vboost, която автоматизирано усилва засмукването при разкриване на килими, с цел да обезпечи подробно разчистване.

И освен това. се демонстрира чудесно и в домове с разнообразни типове подове, както и с високи прагове. Роботът е кадърен елементарно да преодолее трудности с височина 1,5 см, с цел да се придвижи до идната цел за разчистване.

Прахосмукачката Proscenic 850T е комфортна за работа и лесна за обслужване

В умозаключение, инвестицията в Proscenic 850T си заслужава, защото на относително ниска цена ще получите огромна стойност. Това е една функционална, компактна и маневрена прахосмукачка с респектираща всмукателна мощ, която отстранява дейно прахуляк, петна, косми и други отпадъци от пода. Има невисок профил, огромен контейнер за вода и се ръководи елементарно.

Можете да купите почистващия робот тук: за €144,27 с ваучър за отстъпка GKB22SS3 в световния онлайн магазин Geekbuying. Плащането през PayPal обезпечава спомагателна отстъпка от €5, тъй че крайната цена става €139,27. Доставката е безвъзмездна от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР