Проруската пропаганда, атаките на информационния фронт и мястото на президента

...
Проруската пропаганда, атаките на информационния фронт и мястото на президента
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Президентът е голямо разочарование за демократичната общност в България

Проруската агитация, офанзивите на осведомителния фронт и мястото на президента Румен Радев в актуалната политическа обстановка разяснява доцент Георги Лозанов в ефира на NOVA NEWS.

“Президентът е огромно отчаяние за демократичната общественост в България, която имаше политическата доверчивост да го поддържа за втори мандат ", уточни Лозанов.

Той уточни, че приказваме за " евроатлантизма “ като политическо факсимиле. По негови думи понятието значи общество, в което са спазени човешките права и почтено битие.

" Аз съм българче “ е комфортен обект на дезинформация, тъй като визира патриотични усеща, основани в детството. Зад това се крие пропагандната теза, че да се изпитва взаимност към Украйна е неприятно. Да се твърди, че в случай че сме на страната на Украйна е оттегляне от националните усеща е недоумение на историята и работа за съветските ползи “, сподели доцентът.

Той сподели, че " политиката на националистическите партии е путинизмът “. Лозанов уточни, че се води борба против опитите на Русия да си върне изгубените територии от времето на Съюз на съветските социалистически републики.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР