Пророчицата Ванга се яви на сватбата на правнучката си Кристина.

...
Пророчицата Ванга се яви на сватбата на правнучката си Кристина.
Коментари Харесай

Ванга Се Яви На Сватбата На Правнучката Си

Пророчицата Ванга се яви на сватбата на правнучката си Кристина. Тържествената гала се състоя в Благоевград, а празненството за гостите бе отвън града – в парк Бочиново. Приближени до младото семейство издават, че са усетили мощното наличие на пророчицата още в храма.

„Леля Ванга беше измежду нас! Всички я усетихме. Вярваме, че въпреки да я няма тялом на този свят, духът й още е измежду нас и ни наблюдава“, споделят близки на феномена от Петрич.

Присъствието й бе усетено най-силно от 22-годишната й правнучка. Открай време се приказва, че Кристина е наследила качествата на пророчицата, написа „България Днес“. Започва да получава видения преди 8 години.

В началото се страхувала и нямала предпочитание да споделя с никого, споделя на околните си, чак когато познава, че една от приятелките й ще пребори подла болест, и това в действителност се случва. Освен благословията на прабаба си измежду най-ценните дарове, които Кристина получава за сватбата си, е златна монета от рода на Ванга. Пророчицата я е дала на своята осиновена щерка – Венета, тя на наследничката си Димитрина, която на собствен ред я предава в ръцете на щерка си.

„Обещавам да я вардя и да спазя традицията. Един ден ще я предам на моите деца“, споделя разгорещено булката. Нейният фаворит се споделя Владислав Пашaлиев и също е от Петрич. Преди няколко години се мести да живее в Благоевград, а неотдавна е в редиците на Министерство на вътрешните работи и стартира работа като служител на реда. Двамата влюбени дадоха обетите си пред доста хора. Сред тях беше и дъщерята на Ванга – Венета, която пристигна особено от Петрич.

Майката на младата младоженка – Димитрина, се захвана със задачата да създаде хартиени цветя за празника и вдъхна живот на цялата зала. В момента младото семейство е на меден месец в Париж.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР