Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят

...
Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят
Коментари Харесай

Нострадамус предрекъл края на Владимир Путин?

Пророчествата на Нострадамус са планували доста значими международни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които записва, се основават на сериозна астрология, която той изяснява, че е астрологията на преценката или оценка на цената на събитието. Той учи астрология дружно с разнообразни окултни науки и ги комбинира, с цел да направи своите прогнози.Пророчествата на Нострадамус са изразени в стихове, наречени катрени. Много от неговите прогнози, като идването на власт на Адолф Хитлер и Втората международна война, се оказват правилни.

Нострадамус е написал 6338 пророчества, голяма част от които към този момент са се сбъднали. Предсказанията му обгръщат интервал, стигащ до 3797 година. Тайната на неговите предсказания обаче не е известна, а експерти от целия свят се занимават с тяхното дешифриране.
Всъщност още през XVI век ненадминатият вещател предвижда експлоадирането на война и потреблението на нуклеарно оръжие. Той твърди, че покрай остров Менорка в Средиземноморието небето ще избухне в огромна детонация, която ще се популяризира в атмосферата, по време на тестване с нуклеарна бойна глава или ракета.

Според стиховете му това ще провокира климатични аномалии и промени в позицията на планетата по отношение на Слънчевата система, което ще докара до апокалиптична конюнктура, само че разрушението ще бъде последвано от мир. От тълкуванията на Нострадамус се схваща, че мрачевина от 72 часа ще предшества мира.
Феноменът предсказва и края на съветския президент. Известно е, че до момента Владимир Путин е претърпял най-малко пет опита за ликвидиране. Според пророческите стихове на Нострадамус през 2022 година той щял да срещне гибелта на четири очи в бурна нощ, когато ще плава по море, а плавателният съд ще бъде ударен от гръмотевица.

Освен това Нострадамус предсказва, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако задоволително огромна канара попадне в океана, това може да аргументи великански приливни талази, които ще обхванат сушата и ще причинят огромни опустошения. Земетресение също би предизвикало цунами и неизброими вреди могат да бъдат породени от възходящите морски води.Огромен вихър ще аргументи пожари, суши и наводнения във Франция и в доста елементи на света. Ще настъпи апетит в международен мащаб. Ще има и финансова рецесия, а парите ще изгубят цената си, предизвестява още мистикът.
Той счита, че изкуственият разсъдък ще затрие човечеството, а компютрите ще могат да симулират мозъчна активност колкото нацяло село с хора.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР