Пропуснатите ползи за икономиката са над 1 млрд. лева, допълни

...
Пропуснатите ползи за икономиката са над 1 млрд. лева, допълни
Коментари Харесай

Николай Рашков: Заради неприемането ни в Шенген, пропуснатите по...

Пропуснатите изгоди за стопанската система са над 1 милиарда лв., добави той. Средно сред 15 и 18% се оскъпяват и стоките в магазина.

В ефира на Bulgaria ON AIR, той коментира още, че България дава отговор на всички условия, които бяха поискани за пълноправно участие, в това число отбрана на външните ни граници. Според него, в случай че България беше станала пълновръстен член, тези загуби доста щяха да намалеят на първи стадий и по-късно да бъдат отстранени. 
 

" Изключително значимо е какво се случва в Европейския парламент, в Брюксел и в случай, че това е институция, която се бори за все по-голяма законодателна власт, в нашия случай е извънредно значимо какви хора нашата страна ще изпрати в Екологичен потенциал и е доста значимо те да схващат от превоз и логистика. Ако ние не позволим на превоза да действа възпрепятствано, това ще има пагубни последици ", заяви Рашков.

На въпроса на Милена Милотинова дали след шумните кавги с основния секретар на Министерство на вътрешните работи, " Осемте джуджета "  и Нотариуса, зад Австрия не се крият и други страни, които не желаят да ни пуснат пълноправно в Шенген, той отговори, че неговата вяра е това да не се случи, тъй като счита, че пълноправното приемане в Шенгенското пространство е въпрос на време. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР