Пропукване - това е думата, за която се сещам през

...
Пропукване - това е думата, за която се сещам през
Коментари Харесай

Миролюба Бенатова: Пропукването на тефлона Борисов

Пропукване - това е думата, за която се сещам през последните дни. Пропукване на тефлона, пропукване на защитната обвивка към облика на Бойко Борисов. И при тефлона, и при Борисов изпъква един минус. Недостатък, укриван с цената на всичко. Тефлонът е отровен, Борисов към този момент също.

Борисов, с изключение на с поста, се раздели дефинитивно и с облика си. Образът на оня, който постоянно съумява да трансформира дефекта в резултат. Онзи, ловък сладкодумец, който съумя да трансформира десетки врагове в почитали. Онзи, който не се опасяваше да застане пред камера и микрофони, с цел да показа следващата груба или украсена неистина. Борисов напусна през задния вход, когато съобщи властта на служебния кабинет. Отиде си с монолог, с цел да не чуе въпроси.

Може би към този момент Борисов знае, че торбата с лъжите е празна или пък се надява и се готви да се върн още веднъж. Разчита дотогава въпросите да бъдат забравени. А някои въпроси са толкоз елементарни. Например: Получавате ли кюлчета и девойки за рождения ден и какво ви кара да ходатайствате пред непознатите служби за ветеринарните документи на един от сътрудниците си на карти. Казват, че в игрите на карти Борисов не умее да губи. Ще забележим след два месеца дали ще би трябвало да се научи да губи на избори.

Миролюба Бенатова, Алтернативата



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР