Пропитите с омраза политики допринесоха за многобройни нарушения на човешките

...
Пропитите с омраза политики допринесоха за многобройни нарушения на човешките
Коментари Харесай

Амнести интернешънъл: Политиките на омраза предизвикаха много нарушения на човешките права

Пропитите с ненавист политики способстваха за многочислени нарушавания на човешките права по света през 2017 година, разгласи интернационалната правозащитна организация " Амнести интернешънъл " в годишния си отчет, оповестен в четвъртък.

" През цялата 2017 година милиони хора по света вкусиха от горчивите плодове на пропитите с ненавист политики ", се споделя в документа, показан за първи път във Вашингтон.

Организацията укорява " водачите на най-богатите страни " за метода им към мигрантската рецесия и отбелязва, че в актуалния свят не могат да се намерят същински международни ръководители, които биха могли да станат твърди бранители на спазването на човешките права ".

" Неприкрито изпълнената с ненавист стъпка на държавното управление на Съединени американски щати, което през януари забрани влизането на хора от няколко страни с преобладаващо мюсюлманско население, зададе звук за цяла година, през която провежданата от (световните) водачи политика на ненавист докара до извънредно рискови последствия ", съобщи генералният секретар на " Амнести интернешънъл " Салил Шети, представен от Българска телеграфна агенция.

Сред водачите на страните, в които правата на индивида са жестоко нарушавани, в отчета са посочени президентите на Съединени американски щати, Русия, Египет, Филипините, Венецуела и Китай.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР