Пропастта между принц Уилям и принц Хари никога не е

...
Пропастта между принц Уилям и принц Хари никога не е
Коментари Харесай

Враждата между принц Хари и принц Уилям е оголена - „пренебрежение към колежа, жестока битка и студени текстове“

Пропастта сред принц Уилям и принц Хари в никакъв случай не е била по-голяма. Веднъж неразделни, връзките сред братята наподобява са се разпаднали изцяло - с времето шансът за помиряване е все по-малък.

Това обаче не е омраза, която се е случила за една нощ. Лошата кръв кипи от години след добре документирана ревнивост и недоразумения, които се ускориха с идването на брачната половинка на Хари Меган Маркъл.

И нещата се утежниха единствено откакто двойката се отдръпна като работещи кралски особи и атакува кралските си родственици в документална поредност на Netflix, последвана от записките на херцога Spare.

Съобщава се, че Хари се е свързал с по-големия си брат след шокиращата диагноза рак на принцеса Кейт – само че вътрешни хора упорстват, че Уилям и Кейт оставят „ казуса с Хари “ в задната част на мозъка си, до момента в който бъдещата кралица се концентрира върху нея здраве.

Тъй като херцогът би трябвало да отлети назад за Обединеното кралство през май, Mirror разкрива тъкмо какво се е случило,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР