Пропагандният „журналист” и водещ почти в истерия заяви, че „Западът

...
Пропагандният „журналист” и водещ почти в истерия заяви, че „Западът
Коментари Харесай

Приближеният до Путин Соловьов: Украйна е само междинен етап в осигуряване на безопасността на Русия

Пропагандният „ журналист” и водещ съвсем в нервност съобщи, че „ Западът може да свие глобите си на тръбичка и да си ги напъха в за**ика”.

Самият Соловьов е обект на глобите, наложени от Европейски Съюз, а преди дни в Италия бяха открити общо четири негови имения, като едно от тях се води на негово име, друго – на името на доста старата му майка. Италия към този момент арестува собствеността на Соловьов на нейна територия, съобщи " Конкурент ".

Това изяснява и яростта му, въпреки в границите на шоуто тя да беше ориентирана по-скоро против Германия. Водещият съобщи, че позволените от немска страна манифестации на украинци, в които се издига лозунгът „ Слава на Украйна” може да доведат до връщането на нацисткия привет „ Хайл Хитлер”.

Най-съществената част от изявлението му обаче беше обвързвана с разгласяването на думите на Путин. Соловьов повтори „ условията на президента Путин, свързани с НАТО”: връщане в границите допреди 1997 година, нуклеарното оръжие – единствено в страните, на които принадлежи. Финалът беше застрашителен:

„ Ако мислите, че ще спрем до Украйна – премислете 300 пъти! Напомням ви, че Украйна е единствено промеждутъчен стадий в обезпечаването на сигурността на Руската федерация.”

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР