Пропагандната машина на властта има задача да рисува образа на

...
Пропагандната машина на властта има задача да рисува образа на
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: В държавата ежегодно се крадат по 10 млрд. лева, а Бойко се прави на Робин Худ

Пропагандната машина на властта има задача да рисува облика на Бойко Борисов като актуалния Робин Худ. Този, който раздава правдивост и несъмнено постоянно предходните ръководещи, са отговорни. Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ водачът на ДСБ ген. Атанас Атанасов, който е и някогашен началник на Национална работа „ Сигурност ”.

„ По време на президентската акция бяхме пресметнали, че в Борисовата страна годишно се крадат към 10 милиарда лв.. Сега щели да върнат 1 милиарда лв.. Как ще стане това като са в офшорки? “, попита той.
„ Трябва да бъде закрепено публичното внимание върху тези процеси, с цел да не виждаме по какъв начин изпод под масата Борисов раздава порции на година по към 10 милиарда лв. на своите другари. Поканете министърът на стопанската система, който дълги години беше началник на Агенцията по приватизация “, прикани генералът, представен от флагман.бг.
„ Къде бяха институциите? Защо не са реагирали през годините, а в този момент преди изборите ни прожектират кино лентата за актуалния Робин Худ и Цацаров? Всичко е агитация. Нищо няма да излезе от тези каузи “, разяснява той.
„ Докато си плащаха, тези приватизатори бяха положителни. Институциите в България са окупирани от ГЕРБерската номенклатура. Некадърни хора не знаят защо са назначени, само че са наясно, че би трябвало да си затварят очите, когато се разпределят порциите. Назначават се хора, с цел да извършват политически поръчки “, добави водачът на ДСБ.
Няма нито един ГЕРБ-ер от номенклатурата, участник в това разпределяне на поциите под масата, който да е бил спретнат на топло, акцентира той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР