Пропагандата на ГЕРБ и всичките й прилежащи мисирки, салфетки, нимфетки

...
Пропагандата на ГЕРБ и всичките й прилежащи мисирки, салфетки, нимфетки
Коментари Харесай

Велислава Дърева: Борисов се държи като похитител, Стокхолмският синдром е в действие

Пропагандата на ГЕРБ и всичките й прилежащи мисирки, салфетки, нимфетки и мадам до мадам – те не се интересуват от обстоятелства. За тях е значимо да обслужат своя необут. Мерките на държавното управление бяха верни първоначално, само че заложниците стартират да си харесват похитителя. А Борисов се държи точно като грабител. Всичко това е Стокхолмски синдром. Това съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ политическият анализатор Велислава Дърева.

Вижте цялото изявление с Велислава Дърева тук:

https://www.youtube.com/watch?v=qaBCohRm7-o&feature=youtu.be

Оттук нататък всички стопански и обществени проблеми ще бъдат оправдавани с ковид.

Борисов си изигра брилянтно саморекламата, само че няма интерес от предварителни избори – Радев ще назначи служебния кабинет, а ГЕРБ е в смут от тази вероятност. Българска социалистическа партия също не се оправя. За два месеца България се върна в истеричния си тип и разколите от началото на 1990-те.

По отношение на църквата също – появиха се манипулирани деца, които обявиха, че ще рапортуват родителите си, в случай че отидат на църква на Великден.

Светът беше два месеца в политическа лаборатория. И видяхме какъв брой елементарно вирусът на авторитаризма завладява пространства. Някои европески страни към този момент са в тирания. Къде е Унгария на Орбан?

Важната световна последица е, че целият неолиберален модел се срина дефинитивно.

По-интересното е, че десницата в целия свят проговори на езика на левицата, слагат се обществени проблеми.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР