Пропагандата иска да отклони вниманието и да гледаме перчема на

...
Пропагандата иска да отклони вниманието и да гледаме перчема на
Коментари Харесай

Бимбалов: Пропагандата ни занимава с дипломата на Кирил Петков, а не с какво иска да ни каже

Пропагандата желае да отклони вниманието и да гледаме перчема на Кирил Петков и каква е неговата тапия, а не какво желае да ни каже и какви са неговите проекти.

Това съобщи в предаването „ Интервю в анфас “ на Телевизия Евроком маркетинг специалистът Радослав Бимбалов.

„ Хубавото е, че този човек и тези хора най-малко приказват. Те излизат, не се опасяват да дават отговор на въпроси, да вземат участие в изявленията, да влизат в дебати – нещо, което не видяхме от Слави Трифонов. Това е позитивно, най-малко съгласно мен “, акцентира той.

Когато мислиш име би трябвало да се съобразяваш с абревиатурите. Предполагам, че в бързината се пропущат елементи, добави Бимбалов.

„ Може би и логото на „ Продължаваме промяната “, от професионална позиция, не е най-хубавото, което сме виждали, само че би трябвало ли да укоряваме едни млади политици за метода, по който се спретват да влязат в политиката – бих споделил не. Не е толкоз значимо да се вторачваме в това по какъв начин се споделят, по какъв начин наподобяват и къде са учили, а по-скоро какво могат да ни предложат, по какъв начин ще го осъществят и какви са хората към тях – това са значимите тематики “, добави маркетинг специалистът.

„ Навсякъде по света се появяват нови обединения, които се пробват да разчупят по някакъв метод формата на партиите, които са завладели своите пространства от десетилетия. Съвпадна появяването на обединенията, които влизат бързо в Народното събрание, тъй като „ ИТН “, „ Изправи се! Ние идваме! “, а преди този момент „ Мутри вън! “ бяха обединения, които се появиха и станаха част от политическия живот. Дори нямахме време да свикнем с тези имена “, уточни Бимбалов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР