Пропаганда е, че не е добре да има предсрочни избори

...
Пропаганда е, че не е добре да има предсрочни избори
Коментари Харесай

Осман Октай за Стефан Янев: В тревожна ситуация българският избирател търси лидер

Пропаганда е, че не е добре да има предварителни избори по време на война, това е факсимиле. От 2 години ние живеем в доста забавно политическо време. Вълна на митинга, смяна, аз споделих, че смяната ще настъпи постепенно и борбата да се извоюва страната назад от мафията ще продължи в идващите 5 до 10 години. Винаги съм казвал, че българският гласоподавател 30 години живее в илюзия на народна власт, която остави всичко друго, само че не и просвета на народна власт. В България има носталгия по комунизма, живковизма и Съюз на съветските социалистически републики. По-възрастното население продължава да живее с носталгията. Надеждата ни е в тази млада вълна. Това сподели анализаторът Осман Октай в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Случиха се доста забавни събития от първите избори на 4 април 2021г., след три месеца победи Слави Трифонов, а след два месеца Слави загуби от " Продължаваме промяната ", които пристигнаха от нищото. Фалшива е тезата за " леви " и " десни " планове от 30 години насам. Как по този начин, в случай че имаме ние достоверни гласоподаватели и те схващат смисъла на платформите, става по този начин, че вълната трансформира настройките на гласоподавателите. Настроенията на гласоподавателите дефинират изборните резултати ", сподели Октай.

" Идеята, която свързва обединението - антиГЕРБ и антиБойко и вероятно антиГешев - всичко към този момент се ползва. Дори и закрият спецправосъдието, това безусловно нищо не им прави. Това не е правосъдна промяна. Да, те бяха бухалка на Гешев, Бойко и мафията, само че първо би трябвало да сменят закона за КПКОНПИ и да сложат един непокътнат човек. Когато Гешев, мъжката секретарка на Цацаров, беше подложен като основен прокурор, аз споделих, че Цацаров, който е началник на КПКОНПИ, има доста по-голяма власт от основния прокурор. Гешев може да те мачка по арестите, само че Цацаров може да закопчае активите на всяка фамилия и на основния прокурор, и на членовете на Висш съдебен съвет, и на политици, и на министри ", добави той.

" Корнелия Нинова има посланичество във Висш съдебен съвет, само че до момента не е загатнала името на Гешев нито един път. Да не забравяме, че Българска социалистическа партия беше партията, която избра в началото Делян Пеевски за ръководител на ДАНС. Това са зависимости, които саботират. Вътрешните сътрудници в обединението са по-големи съперници на " Продължаваме промяната ", в сравнение с външните врагове-противници ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". " Продължаваме промяната " лиши на Слави 40 мандата - това те в никакъв случай няма да го простят. И какво следва? Така, както се разпределиха министерствата ми приказва доста ясно, че всичко това е дебнене на " Продължаваме промяната ", с цел да си върнат позициите ", разяснява Осман Октай.

" В момента НАТО няма по какъв начин да ни правят отстъпка НАТО и натовксите служби. Путин попадна в толкоз тежък капан и има заплаха той да бъде отстранен от личното си обграждане, тъй като управляващите в Русия настроиха целия свят против Путин и путинизма. Натовската логистика ще почисти всички олигархични зависимости в Балканите и Европа. Путин разчиташе, че е подкупил всички европейски водачи. Това американците го знаеха, и в случай че не беше реакцията на европейците по улиците на Европа, надали толкоз ускорено евролидерите щяха да застанат срещу Путин ", сподели още Октай.

" Аз прекомерно добре съм осведомен с неосъществената " Българска социалдемократическа платформа " на доктор Петър Дертлиев. Намирам доста общо. Познавам Стефан Янев, само че ще ви кажа, че в една такава тревожна обстановка, в която развихме в този момент, постоянно българският гласоподавател търси водач. По същия метод съм уверен, че натовските служби ще търсят подобен водач. Както се случи 1997г. от нищото Иван Костов взе 137 мандата, през тези тревожни времена, и след това се случиха доста тревожни неща, един човек, който 6 години е бил основен фактор в структурите на НАТО - Стефан Янев може да бъде припознат. Не споделям, че съм му почитател, само че ще се търси да се откри нова политическа платформа. Абсолютно подправена е тезата, че Радев е путинист. Така се управлява тревогата в публиката и обществото ", разяснява анализаторът.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР