Пропадането на Манчестър Юнайтед продължава с пълна сила и отборът

...
Пропадането на Манчестър Юнайтед продължава с пълна сила и отборът
Коментари Харесай

Кошмар: Това е най-слабият сезон за Ман Юнайтед в историята на Висшата лига

Пропадането на Манчестър Юнайтед продължава с цялостна мощ и тимът означи ново дъно в събота с разгромната загуба с 0:4 в гостуването на Брайтън.

Среднякът във Висшата лига тотално разруши " алените дяволи ", които бяха напълно несъстоятелни и в двете етапи на играта. Поражението значи, че към този момент и на доктрина Юнайтед няма по какъв начин да приключи в топ 4, тъй че ще пропусне Шампионската лига през идващия сезон.

На процедура изпадането от четворката беше ясно от дълго време, само че неуспехът за тима на Ралф Рангник е исторически по доста аргументи. Вече публично можем да заявим, че следим най-слабия Манчестър Юнайтед в ерата на Висшата лига.
 Брайтън победи Манчестър Юнайтед с 4:0
Манчестър Юнайтед претърпя следващо оскърбление

" Червените дяволи " играха много едва и остават на шесто място в класирането

Манчестърци ще запишат най-ниския си точков актив в елита от основаването на Премиър лийг през 1992 година - даже да победят Кристъл Палас в последния си мач на 22 май. В най-хубавия случай отборът ще финишира с 61 т. и отново ще остане зад предходното най-слабо достижение - 64 т. през 2013/14.

Ако пък не успее да победи Палас, точките на Юнайтед ще са минимум още от сезон 1989/90 насам. Тогава " алените дяволи " приключват чак на 13-то място и спечелването на ФА Къп избавя сър Алекс Фъргюсън от уволняване, с цел да стартира след това възходът при шотландеца. С краха против Брайтън бяха записани още антирекорди.

" Чайките " реализираха най-изразителния си триумф във Висшата лига точно против славния клуб от Манчестър. Досега Брайтън беше изиграл 355 дуела в Премиър лийг и нямаше толкоз безапелационен триумф. Миналите три победи против гранда пък бяха единствено с един гол разлика.
 Рангник съзря: Имаме огромен проблем в отбрана
Рангник съзря: Имаме огромен проблем в отбрана

" Бяхме повече или по-малко надеждни в отбрана "

Отбраната на Юнайтед е пагубна и също регистрира антирекорд в ерата на Премиър лийг с 56 позволени гола. Досега манчестърци не бяха пускали повече от 54 попадения в границите на един сезон. Унижението на Юнайтед е персонално дъно и за звездата Кристиано Роналдо.

Петкратният притежател на " Златната топка " беше уловен от камерите по какъв начин се смее невярващо при четвъртия гол във вратата на Давид де Хеа. Португалецът е топ изпълнител на отбора си с 24 гола през акцията, само че откогато се завърна на " Олд Трафорд ", Юнайтед върви единствено надолу.

Ако въобще остане в тима и през идващия сезон, за пръв път в кариерата си Роналдо няма да взе участие в Шампионската лига, напомня webcafe.bg. Досега той постоянно е играл най-малко в квалификациите на най-престижния европейски шампионат - какъвто беше казусът през 2002/03, когато Кристиано още носеше екипа на Спортинг Лисабон.

Впоследствие с екипите на Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус, Роналдо непроменяемо беше част от Шампионската лига и се трансформира в състезател №1 в историята на шампионата с най-вече голове, асистенции и изиграни дуели.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР