Бразилката Йара Ферейра, която се изявава като еротичен модел в

...
Бразилката Йара Ферейра, която се изявава като еротичен модел в
Коментари Харесай

Изгониха клиентка от магазин, причината според нея - била прекалено секси

Бразилката Йара Ферейра, която се изявава като сексуален модел в една от платените платформи за възрастни, е била помолена да напусне супермаркет в Маями, в който влезнала да напазарува, защото била прекомерно секси и носела прекомерно дръзка рокля.

Докато разглеждала един от щандовете с храна, чиновник в супермаркета, също бразилец, разпознал коя е клиентката, и я помолил да напусне магазина. Причината – очаквал, че ще се съблече и ще стартира да си прави фотоси, осведоми Influencer.



Самата Ферейра разяснява, че е била изгонена, тъй като е изглеждала прекомерно секси.

Почувствах се унизена, бях в потрес, когато ме изгониха с крясъци от магазина. Изобщо не бях облечена скандално. В Бразилия в никакъв случай не ми се е случвало сходно нещо, показа пред английското издание " Дейли Стар ".



Служителят ме упрекна в нещо, което не съм направила. За мен случилото се е поради това, единствено тъй като наподобявам секси, уверена е тя.

Ферейра, която печели близо 4000 $ на месец в платформата за възрастни, признава, че това не е първият път, в който ѝ се постанова да се срами от това, което работи.

Сподели за случай, когато един път била изгонена от плаж в Бразилия от три дами, които ѝ " завидели на сексапила ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР