“Промяната започна и ще продължи. Властта за нас не е

...
“Промяната започна и ще продължи. Властта за нас не е
Коментари Харесай

Петков: Денков спази обещанието си, промяната ще продължи

“Промяната стартира и ще продължи. Властта за нас не е цел, а средство ”, съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков по време на дебатите по оставката на министър-председателя, съобщи кореспондент на БГНЕС.


“Преди 9 месеца обещахме, че ще подадем оставка и Денков я подаде. В историята на България няма такова нещо - министър председателят да подаде оставка поради заричане. Обещанието бе към българския народ ”, съобщи Петков от парламентарната естрада.

Той изброи целите, които са изпълнени от кабинета до момента. “Имаме Шенген по въздух и вода, както и заричане за сухопътен Шенген. Разследването на основния прокурор към този момент е реалност. Антикорупционният закон - признат. Бюджет с 3% недостиг - признат, опазване на българското Черноморие - факт. Единствените промени, които са необратими са тези, които трансформират страховете на българския народ ”, безапелационен е Петков.

Според него народът чака министър председателят да е просветен, проевропейски, уравновесен.

“Сега остава смяната да продължи - самостоятелни регулатори, да няма джуджета и нотариуси, самостоятелни медии, чакат службите в действителност да се борят за сигурността. Ние ще продължим да се борим за тези неща ”, добави Кирил Петков. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР