Промяната в организацията на трафика е за изграждането на пътен

...
Промяната в организацията на трафика е за изграждането на пътен
Коментари Харесай

Стесняват част от пътя за Калотина за половин година заради строежа на АМ Европа

Промяната в организацията на трафика е за построяването на пътен възел, част от автомагистрала " Европа " . Съоръжението ще свързва строящото се автомагистрално трасе с сектора от Драгоман до Сливница, който беше приключен през 2020 година, обясниха от АПИ.

Необходимо е водачите да карат деликатно, като следват прецизно поставената пътна сигнализация и ограничаването на скоростта до 50 км/ч. Предвижда се строителните действия да завършат до края на май 2024 година

От пътната организация се извиняват на водачите за породеното стеснение при пътуването и обръщат внимание, че предприеманите действия са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното прекосяване по правата.

Българска телеграфна агенция напомня, че на 11 октомври министърът на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков инспектира автомагистрала " Европа ", в новоизградения сектор от Калотина до Драгоман. Една стъпка по-близо сме до това да имаме пълноценна транспортна съгласуваност със Сърбия, съобщи той по време на инспекцията. " Надявам се през идната година да открием и последния сектор, който свързва Сливница със София ", сподели още Андрей Цеков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР