Промяната уби България. Перфектната буря ще дойде догодина. Тя ще

...
Промяната уби България. Перфектната буря ще дойде догодина. Тя ще
Коментари Харесай

Борисов: Колкото и да се мразим с Радев, правителството му не заслужава това

" Промяната умъртви България. Перфектната стихия ще пристигна следващата година . Тя ще ни занули до дъно. Това на изборите хората би трябвало да го знаят. Държавата има последни издихания, с цел да може нещо да се спре ", съобщи той в живо лъчение през фейсбук, който разгласи преди дни, че стопира работа поради високите цени на природния газ.

Няма нищо - газ, нефт, и дърва няма даже , изреди още веднъж Борисов. Едновременно с това се взима 800 млн. нов дълг , кой ще го връща този заем, пита Борисов, въпреки и да не уточни, че тези пари в действителност . Освен това какъв е този търг, разгласен от " Булгаргаз ".
 С взор към Газпром спешен щаб взема решение „ хаоса и разрухата “ в енергетиката
С взор към Газпром спешен щаб взема решение „ хаоса и разрухата “ в енергетиката

Прословутите контрактувани 7 танкера с полутечен природен газ са на равнище оферта, разгласи Гълъб Донев

Все едно две Марици дадоха, да бяхме построили Хемус с тези пари. Борисов изиска да му се покаже един километър автомагистрала, един километър жп линия. " Защо не ни демонстрираха по какъв начин се строи? Покажете ми за година и половина вашето! Нито един търг не е игран, нито една процедура. Гордостта им е, че са спрели " Хемус " и Велико Търново-Русе ", добави Борисов.

По думите му все още няма построен обход на Хасково и Пловдив, а заводите един по един стопират работа.

" Тези са изпратени да съсипят българската енергетика и да ни създадат клиент. Говоря ви това от няколко години. Само, че клиентът би трябвало да има най-малко мъничко, с цел да си заплати ", уточни Борисов.

" Когато се осъзнаете благи българи, тогава ще е толкоз късно... "

" Колкото и да се ненавиждаме с Радев и неговото държавно управление не заслужава това . Виновниците са тези. Аз не знам по какъв начин се ръководи страна на субсидия. Такова перпетуум мобиле аз не мога да ръководя ".

Кметът на Стара Загора също взе отношение, а водачът на ГЕРБ го посъветва Хасково и Стара Загора да се обединят против унищожаването на района.

Не ви ли е позор да харчите съветски нефт и съветско нуклеарно гориво , за какво, когато ГЕРБ са желали да сключат контракт с " Уестингхаус ", са скочили... какво е това лицемерие, за какво ние няма да се къпем...?
 Теменужка Петкова: Диверсификация, само че по модел
Теменужка Петкова: Диверсификация, само че по модел " Харвард "

Петков завъртя един кран, само че какво потече по този кран, никой не разбра

Гърция и Турция печелят на сметка на българския консуматор . Това ни донесе смяната - гибел на промишлеността. Колкото и да не учили математика, това е аритметика, иронизира присъстващите публицисти водача на ГЕРБ, като от самото начало се обръщаше повече към тях, афектиран че отразяват другите партии и най-много " Продължаваме промяната ".

В момента, в който хората ни изберат, Борисов увери, че ще даде подобен екип, че да понижи всички цени , даде обещание Борисов, а на въпрос дали може да промени в цяла Европа, водачът на ГЕРБ очевидно се ядоса, само че решително отговори: " Да, несъмнено, ще дам такива цени и то за цяла Европа . " Как ще стане това - ще отвори Мариците да работят на цялостни обороти и стори още един реактор. " 12 години сме го правили, само че тогава не сте ни питали по какъв начин . "

Приказките за цяла Европа ги забравяйте, щото в цяла Европа няма машинно гласоподаване, обоснова се Борисов, въпреки и да не стана ясно по какъв начин тъкмо обвързва цените на енергийните източници в Европа с технологията на гласоподаване у нас.
 ГЕРБ отива на избори да бори политическата шмекерия
ГЕРБ отива на избори да бори политическата шмекерия

Партията ще търси свежи попълнения за листите си

През цялото време някогашният енергиен министър Делян Добрев допълваше думите на Борисов с разяснения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР