Промяната уби България. Няма специалист в света, който да показва

...
Промяната уби България. Няма специалист в света, който да показва
Коментари Харесай

Бойко Борисов: „Промяната” уби България, унищожи икономиката

„ Промяната умъртви България. Няма експерт в света, който да демонстрира по какъв начин работи подобен модел в който да дотираш тока, водата. Но съвършената стихия ще пристигна до година, която ще занули промишлеността. Последни издихания има страната, с цел да може нещо да се спре ”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Хасково.

Той акцентира, че се теглят още 800 млн. нов заем, с цел да се дотира газът. Борисов запита, кой ще върне този заем?

Делян Добрев бе безапелационен, че вчерашният търг още веднъж е извоюван от „ Газпром ”, като газът е с 30 % по-скъп.

„ Тези са изпратени да съсипят българската енергетика и да ни създадат клиент, само че клиентът би трябвало да има най-малко малко пари, с цел да си купи нещо. Какво стана с евтините дърва за огрев?  Не знам по какъв начин се ръководи страна на субсидия. В момента само генерират доходи централите направени от Живков и Балкански поток ”, съобщи Борисов. И добави, че контрабандното жито от Украйна, бие родния бранш. „ Целта е да изсмукат парите на популацията и да го изкарват на открито, само че когато се усетите, благи българи ще е късно. Сега пристигнаха новите комунисти ”, съобщи още водачът на ГЕРБ.

Той бе безапелационен, че „ Промяната е донесла гибел на промишлеността ”.

" Гърците и турците си вършат облаги на гърба на българската промишленост. Това ви донесе смяната - гибел на промишлеността! 800 млн. заем, по какъв начин ще го върнат при тези цени? Може ли нещо на 290 лева таван, да го купиш на 321 и да си върнеш заема? “, продължи Борисов.

Кметът на Стара Загора съобщи, че токът на общината, е два пъти по-скъп от предходната година. Той заключи, че към 2026г. 12 хиляди души би трябвало да бъдат освободени от Мариците, като в проекта не се дава друга опция. „ Това е документ изработен по трудово образование, пуснат  в последния ден за разискване.  Ние ще бъдем твърдо срещу и като община и като район и като партия ”, съобщи Живко Тодоров.

" Днес бяхме възнамерявали да работим, само че спряхме “, уточни шеф на предприятието " Неохим ". И изясни, че родните пристанища са задръстени с торове от Русия и Азербайджан, а това водело до загуби на родната индустрия.

 „ Проблемът,  е че стопанската система не може да разчита на сигурност. В момента Европа се нуждае повече от България. Струва ни се, че солидарността липсва. Спира ни промишлеността, уповавам се на незабавни ограничения, тъй че да се покаже един нов небосвод на работа. Това което се случва с природния газ е убийствено за стопанската система. За страдание освободихме 61 индивида, поради цената на природния газ, като най-вероятно ще се наложи да освободим още съобщи шефът на „ Неохим ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР