ПРОМЯНАТА получи признание за Инициатива в подкрепа на социалното предприемачество

...
ПРОМЯНАТА получи признание за Инициатива в подкрепа на социалното предприемачество
Коментари Харесай

ПРОМЯНАТА с признание за кампания в подкрепа на социалното предприемачество

ПРОМЯНАТА получи самопризнание за " Инициатива в поддръжка на общественото предприемачество " на третото издание на Годишните награди на b2b, на които бяха отличени новаторски бизнеси, надарени бизнесмени и обществено виновни акции. Това е следващото отличие за най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп в партньорство с фондация Reach for Change.

" Много се надявам през идващите години ПРОМЯНАТА да продължи да се развива, тъй като тя е едно от доказателствата, че пред общественото предприемачество в действителност има път. Доказателство е и за това, че светът към нас се трансформира с дребните хрумвания " - това показа водещата на утринния блок „ Събуди се ” Мира Иванова, която получи премията от името на Нова Броудкастинг Груп.

От своя старт през 2014 година ПРОМЯНАТА е помогнала на повече от 13 000 български деца. Кампанията е подкрепила 44 обществени бизнесмени в желанието им да създадат живота на децата в България по-добър.

И тази година, с четвъртото издание на състезанието, Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change България търсят индивида с предприемачески дух и мощна мотивация, който е намерил решение по какъв начин да реализира ПРОМЯНАТА в живота на допустимо най-вече деца. Всички искащи могат да аплайват в състезанието ПРОМЯНАТА 2017/2018 до 18 юли на www.nova.bg/promyanata.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР