Промяната няма избор. Това са хора, които излъгаха избирателите си.

...
Промяната няма избор. Това са хора, които излъгаха избирателите си.
Коментари Харесай

Васил Божков: Пеевски и Борисов ще съставят такова правителство, каквото искат

" Промяната " няма избор. Това са хора, които излъгаха гласоподавателите си. Сега, в случай че не останат във властта, дори няма да са в Народното събрание ", предсказа арестантът.

" Залозите са 12 милиарда от ПВУ, правосъдна промяна и всевъзможни персонални ползи на тези двамата. Пак ще създадат държавно управление, а би трябвало неотложно да си вървят. Този парламент би трябвало да се разпусне ", разяснява предприемачът, учредил и партия неотдавна.

Бизнесменът даже настоя за " избори, до момента в който тази хунта не се махне от страната ".

Васил Божков счита, че не е сбъркал с връщането си в страната ни от Дубай.

" Имах резиденция в Дубай и можех да пребивавам там цялостен живот - без никой да може да ме пипне. Те направиха всичко допустимо да не мога да се върна. Защо започнаха акцията против мен, когато бях отпътувал? След като се върнах, пращаха полиция в офиса. Репресията на страната продължава ", упрекна още Божков.

Божков подозира, че е имало интервенция от страна на Пеевски и Борисов. " Аз съм постигнал всичко. Много повече от Борисов и Пеевски взети дружно. Реших да се върна и да направя нещо за хората в тази страна. Народът не желае повече това ръководство ", съобщи Васил Божков.

Той е уверен, че " има задача ". " Това нещо би трябвало да престане. Иначе България ще изчезне ", разяснява предприемачът. Бизнесменът учреди национално придвижване " Център " в края на февруари тази година.

Божков съобщи, че към този момент не изпитва боязън за живота си. По думите му Делян Пеевски просто основава усещане, че е доста мощен, тъй като " знае по какъв начин се развиват процесите и основава усещане, че той ги управлява ". " Но господин Пеевски има огромно въздействие в правосъдната система и в доста от регулаторите ", добави Божков.

Той разяснява осъществения обиск в дома му по отношение на убийството на Алексей Петров. " Не споделиха какви документи търсят. Естествено не откриха нищо. След това трябваше да бъда разходен до Столична дирекция на вътрешните работи и там да дам показания. Нямаше нито един въпрос за Алексей Петров, с изключение на дали го познавам ", сподели той.

И продължава да твърди, че е почтен. " Не съм направил никакво закононарушение и не съм отговорен. Затова не се тормозя от нищо ", акцентира Божков. Той обаче упрекна, че " беззаконието в правосъдната система продължава ". " Нотариуса и Пепи Еврото може би са краят на опашката на гущера. Системата работи по същия метод - репресивно ", счита Васил Божков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР