Промяната няма да дойде сега, а с мен наесен, когато

...
Промяната няма да дойде сега, а с мен наесен, когато
Коментари Харесай

Луна: Ще се кандидатирам наесен!

„ Промяната няма да пристигна в този момент, а с мен наесен, когато се кандидатирам за президентските избори! За това не гласувах през вчерашния ден. Мисля, че няма да има смяна след тези избори. “

Това сподели певицата Луна . Изпълнителката на „ Тук-там “ е прекарала изборния ден с инициативния си комитет. „ Обсъждахме бъдещето. Имам доста младежи към себе си. Подготвяме се. В неделя се събрахме с чисти намерения и държание, мислейки съществено за началото на някаква смяна, тъй като тя ще отнеме доста време, сила, а към този момент имаме и пречки. Но не се опасяваме, а действаме самоуверено “, сподели още певицата.

Преди дни тя означи 50-годишен празник. Луна е реалист и счита, че няма никаква смяна в ръководство на страната към този момент повече от 30 години. „ Хората ме желаят. Няма къде да вървя. Президентските избори предстоят, след това ще опитам за министър председател и по този начин ще циркулирам сред двете институции, с цел да оказвам помощ на българския народ, който с всеки минал ден ме тласка да подхваща тези ходове в живота си. Години наред тичам от политиката и се забавлявах до момента, само че се захващаме всъщност “, откровена е Луна.

Попфолк изпълнителят Илиян гласоподава за истината. Тупалката пуска своя избор в изборния ден с вярата нещата в страната да продължат да се оправят. „ Харесвам Бойко Борисов. Познаваме се с него. Пял съм по време на негови акции. Голям пич е. Много е земен. Направи доста за страната. Не мога да кажа за черното бяло. С неговото ръководство се направиха нови пътища Инфраструктурата в страната се усъвършенства “, споделя още Тупалката.

Колежката му Емануела също пуска бюлетина в тъмната стаичка. „ Винаги гласоподавам “, споделя певицата. „ Всеки глас е значим. Дано има смяна. Българите би трябвало да сме обединени, когато желаеме нещо. Точно това ни липсва. И по тази причина сме на това състояние към този момент дълги години “, добави още певицата в изборния ден.

Карантинираната Софи Маринова показа пред „ България Днес “, че не й се занимава да си поръчва преносима урна. Певицата е с коронавирус от седмица и няма право да напуща дома си. „ Няма да мога да гласоподавам. Въобще не ги разбирам тия неща с преносими урни и поръчването им “, разкри Софка пред вестника. Тя добави, че постоянно гласоподава, само че този път обстановката е такава, че няма да има тази опция. Софка кара леко вируса и даже съумява да откри сили, с цел да се преобрази в „ Като две капки вода “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР