Промяната ни обраха. Надценката от 1лв. на бензина отиваше при

...
Промяната ни обраха. Надценката от 1лв. на бензина отиваше при
Коментари Харесай

Борисов в Сливен: Промяната ни обраха. Надценката от 1лв. на бензина отиваше при Путин

" Промяната " ни обраха. Надценката от 1лв. на бензина отиваше при Путин.

 

Това съобщи в Сливен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който продължава обиколката си в страната.

 

“Винаги съм защитавал в цялостен синхрон ползите на страната. Една от най-големите ми грешки  в кавички е, че направихме Балкански поток, тъй като не дадох тръбите да заобиколят България. Направих най-хубавата компресорна система на Балканите, всичко е ваша благосъстоятелност, която 75 години ще ви печели пари ", описа Бойко Борисов пред препълнената зала в Сливен. 

" Тази интрига да разсипят най-голямата национална партия в България, ние имаме всичко, от международни първенци в спорта, до най-хубавите скулптори, имаме християни, мюсюлмани, каракачани. Неслучайно на Благовещение и българският партиарх направи това изключение за нас да благослови партията ", продължи словото си Борисов.

 

Единственият кмет, който върна на Министерски съвет пари от разпореждане, е Стефан Радев. Останали 200 000 и кметът ги върна назад в сметката. 

 

Борисов попита и за какво стопираха санирането, откакто цели фабрики работеха за дограма. " 51 блока санирани, единствено това да сме направени в Сливен, е задоволително ", сподели водачът на ГЕРБ.

 

Той попита цялостната зала със симпатизанти какво са им създали за последните две години. " Път ли ви направиха, две години не поддържат автомагистралата? Какво направиха, прекратиха договорите, с които работихме ние. Разплатиха с половин милиарда повече, това е корупция ", съобщи Борисов. 

 

" Ще ви опровергая, в ГЕРБ са приключили повече в чужбина, в сравнение с ПП-тата ", сподели Борисов. 

 

" Гледахте ли клиповете? Чудовища! И безмълвие... Срамота бих споделил “, разяснява Борисов и абсурда с транссексуалното празненство, за което Национален фонд просвета е дал 93 000 лева

 

" Промяната " ви обраха! От всеки литър гориво взеха по 1 лева и го пратиха на Путин. Денят, в който си отидоха Киро и Асен, цените паднаха. Помнита ли това нещо? Токът стана 1000 лева, от 33 лева на 300 стана газът. И всичко през медиатори... И в този момент парите ги няма. Извадиха Иван Костов, аз него го почитам, дава изявленията постоянно по БНР. С тази инфлация най-малко една-две години ние не може да се излекуваме, това са негови думи. И на него му е погрешно, че би трябвало да се съберат 7 партии, с цел да изкарат толкоз, колкото нас ", сподели водачът на ГЕРБ. 

 

Според него ПП-тата са се сринали с 10-15% под ГЕРБ. " Един бранш няма, в който да е направено нещо. Няма едно ново нещо. Един от най-големите експортьори на оръжия сме, само че е от 1989 г.  Всеки от вас може да извади 20 лева и да ги хвърли. С толкоз сте обеднели от инфлацията ", сподели Борисов.

 

Един бранш няма, в който нещо да е направено “, регистрира още Борисов.

 

" Те са доста богати хора към този момент. Рано или късно офшорките ще гръмнат. Такива огромни пари няма да ги остават, ще ги търсят. След изявленията на Рашков от нощес съм уверен, че с тези хора нищо не може да се направи. За каква правова страна приказваме, когато излиза един болшевик и стартира да раздава присъди “, сподели Бойко Борисов.

 

Според него хората не имат вяра на " Възраждане ", тъй като знаят, че не можем без Европа. 

 

Ще поддържаме Украйна, ще участваме в даването на оръжия, както целият бял свят. Ще забраним вноса на слънчоглед и зърно от Украйна, с цел да не ощетяваме нашите производители. Има и други обезщетителни способи за тях. 

 

Онзи ден излизат и споделят, че ще влагат 50 милиарда, няма един лев за ремонт, щели 50 милиарда да влагат ", изясни Борисов.

Добре, ще кажа, ще ви поддържа, само че желая да ви видя бюджета, в случай че няма 50 милиарда за вложения, тогава ще видите ", сподели той. 

 

" Те, събират се, нямат идеология, ние имаме ясни тези, ясни сътрудници, ясни съперници, ясни врагове, те нямат нищо ", сподели още Борисов. " Нинова споделя - един патрон не сме изнесли, на другия ден Киро излиза и вика: изнасяме. От всяко дърво свирка не става ", съобщи Борисов. Той описа и за негов съгражданин - ние бяхме най-бедните момчета в Банкя, играехме футбол на един сгур. Живеехме в две стаи с нашите и сестра ми, само че бяхме здрави момчета  и работихме.

 

" България е изживяла доста рецесии, аз съм ви вадил от три - гръцката, миграционната и Ковид. Бюджетите ми постоянно са били в остатък ", изясни още Борисов. По думите му Радев е измъкнал " шарлатаните " и те унищожиха страната. Вчера чух Демерджиев, би трябвало да има арести и в " Нексо ", допусна водачът на ГЕРБ.  

 

" Най-добрите специалисти са в ГЕРБ, не виждам там нито един добър специалист. би трябвало ни безапелационна победа, с цел да може от позиция на първите да сглобим държавно управление ", съобщи Борисов. " Имаме 3 разновидността за държавно управление, дайте ни добър резултат, на 3-и, 4-и ще ви кажа ", даде обещание водачът на партията.

 

По думите му България наподобява непоносимо извън. 

" В неделя в случай че сме първи, ще ме натоварите с голяма задача, в случай че не сме - каквото Господ покаже. Ако народът избере от същото - значи му харесва да затъва и ние не сме прави ", сподели Борисов.

 

Водач на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в област Сливен е Десислава Танева. Тя откри предизборното заседание и акцентира, че неустойчивостта в страната е съществена причина за инфлацията.

 

" Правителство може да има единствено с ГЕРБ! И, с цел да бъде то по-устойчиво би трябвало да имаме по-висок резултат ", сподели Танева.

 

" Най-болезнената тематика за всички е обедняването. " Промяната " се хвали по какъв начин са вдигнали приходите, само че те са повода за инфлацията. Всичко са лозунги и неистини. Нестабилността в страната е в последните две години ", сподели още Танева.

Складовете са цялостни в Сливен. Имаме звук и половина зърно повече от нормалния ресурс, сподели тя и изясни, че причина за това е заповедта, с която Асен Василев като финансов министър е спрял износа.

 

Новите болшевики би трябвало да излязат от политическата сцена, сподели тя по адрес на политическите съперници на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.

 

Призовавам за готовност. Ние би трябвало да приказваме ясно, не с лозунги, съобщи още Десислава Танева. 

 

" Благодаря на господин Борисов за поддръжката, която получавахме през всички години. Всички огромни планове през последните години, всичко това е станало с целеви средства, отпуснати за Сливен и няма по какъв начин да не благодарим за всичко това “, обърна се към Борисов кметът на Сливен.

Той се оплака от държавната компания ВиК, която в последната година и половина бездействала по въпроса с водния цикъл на града.

Ако някой има късмет за кабинет след тези избори, това е единствено ГЕРБ и това го споделят всички, съобщи Десислава Танева. 

И даде думата на кметовете от региона, излъчени от ГЕРБ.

 

Нямам чувство от кое място идват гласовете за Политическа партия, сподели кметът на Котел Коста Каранашев и добави: 

България върви стремително надолу. Всяко едно семейство, всеки един град и село, усещат на плещите си едно ръководство без аналог в новата история на България. Едно ръководство, което по своята липса на подготвеност, е с най-ниския рейтинг за последните 30 години

 

Той съобщи още, че ГЕРБ е единствената партия, която е отворена и виновна към хората.

 

Думата беше дадена на кметицата на община Нова Загора Галя Захариева.  " Нашият лозунг " Заедно можем “, се оказа в последните 15 години, най-успешната формула за триумф. ГЕРБ направи доста, има с какво да се похвали, с действителни резултати през тези години “, регистрира Захариева, която има и опит като народен представител в Народното събрание.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР