Промяната“ е символ на корупция и беззаконие, заяви още лидерът

...
Промяната“ е символ на корупция и беззаконие, заяви още лидерът
Коментари Харесай

Борисов: Петков и Василев трябва да видят как е в килията, за да водим дебат

„ Промяната “ е знак на корупция и безвластие, съобщи още водачът на ГЕРБ
„ ГЕРБ е още веднъж е първа политическа мощ и други партии би трябвало да се сплотяват, с цел да реализиран резултат, който е непосредствен до нашия “, съобщи пред BG VOCE водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос, по какъв начин би определил развиването на партията за последните три години.

Борисов добави, че в случай че би трябвало да се събудим от неприятния сън за последните две години, то всички анализатори споделят, че в България царува безпорядък, чудовищна инфлация, контрабанда и всичко реализирано, като финансова дисциплинираност го няма на фона на заемите и задълженията. Лидерът на ГЕРБ напомни и едно от последните социологически изследвания, което демонстрира, че Борисов е най-одобрявания водач.

„ След ГЕРБ е безпорядък, всички го признават. Огромна маса от младежи имаме в ГЕРБ, образовани, знаещи, можещи. Това е младата промяна, която възпитаваме. Младите хора би трябвало да знаят, какви негодници са комунистите “, съобщи Борисов.

Борисов акцентира, че най-големия проблем през днешния ден пред страната е инфлацията обедняването.

„ С инфлацията ни отдалечиха безпределно от еврозоната. Асен Василев я направи мираж. Направи услуга на " Възраждане ", няма потребност даже от референдум “, сподели още той.

По отношение на акцията и дебатите Борисов съобщи: Водил съм доста политически диспути. Но равнището на Кирил Петков и Асен Василев е такова, че би трябвало да се срещнем в килия, с цел да видят по какъв начин е. Арестуваха хора, с цел да ги уплашат. Всички бяха оневинени от съда. „ Промяната “ не може да бъде генератор на правосъдната промяна! “

И акцентира, че страната ни е претърпяла войни и премеждия, тъй че ще преживеем и ПП-тата. „ Единственият боязън, който имам е от Бог. Другите страхове, които има той били „ както на всеки един човек “ – за здравето “, сподели още Борисов.

„ Във време на рецесия България има потребност от водачи. Каква беше ориста на Съюз на демократичните сили без Костов, на Национална движение „Симеон Втори" без царя, на Българска социалистическа партия без Първанов? ГЕРБ няма по какъв начин да е ГЕРБ без Бойко Борисов. Вярвам, че съединението прави силата.  Готов съм да водим диалози с другите партии и да решим проблемите. Но с кого тъкмо да се срещна?! В „ Промяната “ има доста вождове! “, съобщи Борисов във връзка с водачеството и диалозите за сформиране на кабинет.

Запитан дали ще е народен представител в този парламент Борисов напомни, че не един път се е отказвал от имунитета си, с цел да „ могат пияниците да ме арестуват “. „ Омръзна ми да ме питат за какво няма да съм народен представител. Бил съм кмет на София, основен секретар на Министерство на вътрешните работи, три пъти министър-председател. И в този момент би трябвало да се изяснявам отново за какво не съм народен представител. Аз преднамерено не станах, единствено да нямам имунитет. За да може всички тези пияници и хора в стаи за посетители, с цел да могат отново да ме арестуват. “, сподели още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и връзките му с президента Румен Радев: „ Най-големият грях на Радев е че извади Кирил Петков и Асен Василев. После ги назова шарлатани. За последно приказвах с Радев преди две години. Преди да извади шарлатаните, Слави Трифонов се уплаши като беше първи, само че да приказваш е елементарно, да действаш е мъчно. Всичко което е належащо да бъде обещано на Украйна. Благодарение на нас този закон мина в Народното събрание. Позицията на ГЕРБ е друга от тази на Румен Радев. Ние имаме ясна позиция по всички въпроси. “

Лидерът на ГЕРБ регистрира и, че няма независимост на словото. Борисов съобщи, че всеки ден дава изявленията, само че на медии, които не са корпоративни. „ Темата касае свободата на словото. 500 души бяха на митинг против президента, никой не го отрази. 20 души стачкуват против ГЕРБ, всички малките екрани го излъчват “, напомни той.

И напомни: Кирил Петков наруши Конституцията и не понесе никаква отговорност. Даже стана министър. Тази безотговорност се видя и в отчета на Съединени американски щати - арести без никаква причина. Най-големият проблем е това че се стопиха приходите на хората.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР