Промяната е единствената константа на пазара на търсенето и предлагането.

...
Промяната е единствената константа на пазара на търсенето и предлагането.
Коментари Харесай

Търговец твърди, че Solana “показва признаци на умора”, и вярва, че тези две криптовалути ще превземат бичото рали

Промяната е единствената константа на пазара на търсенето и предлагането. Точно толкоз бързо, колкото трендовете се повишават, те могат и да паднат, което изисква от трейдърите да останат непрекъснато нащрек за идната огромна опция.

Solana (SOL), в миналото блестящата звезда на крипто сферата, в този момент демонстрира признаци на закъснение, оставяйки вложителите нетърпеливи да проучат свежи пътища за евентуален напредък. настъпват Retik Finance (RETIK) и Mantle (MNT), две цифрови валути, подготвени да откраднат светлината на прожекторите в идното бичо рали.



С отслабването на инерцията на SOL, погледите се насочват към RETIK и MNT като към новите любимци на криптопазара.

Спадът на Solana (SOL)

Solana, в миналото приветствана като могъща мощ в областта на криптовалутите, неотдавна се сблъска със спад, който е малко над 20% на месечна база. Скорошен разбор на ценовите прогнози и техническите индикатори на Solana разкрива смесени вероятности, като през последните 7 дни се следи непретенциозен растеж от 5%. В вероятност до 2024 година специалистите плануват единствено нищожен напредък за Solana, като прогнозите сочат върхове малко над настоящата ѝ цена, макар облагите от 4% през последните 24 часа. Освен това постоянното показване на SOL през първото тримесечие на 2024 година няма действително влияние върху облагите на токена, защото Solana към този момент демонстрира признаци на отмалялост, което подтиква вложителите да проучат различни благоприятни условия на пазара.

Retik Finance (RETIK): Бичият кандидат

Една криптовалута, която сигурно е привлякла вниманието на търговците, е Retik Finance (RETIK). За удивително къс интервал от време RETIK означи експоненциален напредък, като набъбна от $0.030 до $0.12. С цена при листване на тържищата, избрана на $0.15, RETIK съставлява примамлива капиталова опция за трейдърите, търсещи забележителна възвръщаемост. Пазарните анализатори предвиждат, че RETIK може да поведе бичия цикъл, като прогнозите на разработчиците загатват за зашеметяващо 1,000-кратно нарастване до $150 до края на 2024 година Иновативната екосистема на платформата, включваща портфейла Retik Wallet, дебитните DeFi карти и Retik Pay, получи необятно самопризнание за капацитета си да революционизира световния финансов пейзаж.

Mantle (MNT): Изгряваща звезда

Друга криптовалута, която набира известност измежду търговците, е Mantle (MNT). Веригата от втори пласт на Етериум се повиши до исторически връх, достигайки $1.48 през последната седмица на март 2024 година, откакто се листна на водещата централизирана борса в Южна Корея – Upbit. Програмата за хонорари на Mantle, въведена през март, в допълнение ускори представянето на токена, надминавайки конкурентните от втори пласт като OP на Optimism и ARB на Arbitrium. Токенът MNT започва 2024 година с цена от $0.6431 и настояща цена на търговия от $1.04, MNT се бори за облаги, защото за последните 24 часа (към момента на писане на статията) отразява 1% растеж, само че 4% спад за последните 7 дни и 18% спад за последния 1 месец, като запалянковците плануват 10Х нарастване до $15 до края на 2024 година Впечатляващата инерция на токена през първото тримесечие на 2024 година акцентира капацитета му да процъфтява в идното бичо рали.

Експертни прозрения и пазарни разбори

Въз основа на експертни прозрения и подробен пазарен разбор е явно, че RETIK и MNT може да са готови за напредък, засенчвайки представянето на Solana в идното бичо рали. Докато Solana (SOL) може да предложи скромна възвръщаемост, евентуалните облаги от RETIK и MNT са несравними. Разработчиците предвиждат, че RETIK може да се повиши с изумителните 1,000 пъти, като в случай че това в действителност се случи, при сегашната му комерсиална цена вложител с портфейл от $50 ще скочи до $50,00. По сходен метод се предвижда, че Mantle (MNT) ще реализира обилни облаги, като нейната цена се чака да нарасне до $15, което значи нарастване на портфейла от $1,000 до $10,000. Тези прогнози акцентират големия капацитет за забележителна възвръщаемост, който RETIK и MNT оферират на умелите трейдъри и вложители.

Заключение

Тъй като Solana демонстрира признаци на отмалялост, трейдърите насочват вниманието си към различни активи с по-голям капацитет за напредък. RETIK и MNT се обрисуват като водачи, а специалистите плануват забележителна възвръщаемост за вложителите. Със своите новаторски екосистеми и мощни пазарни резултати RETIK и MNT са подготвени да засенчат Solana и да поведат в идното бичо рали.

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:

Бяла книга:

Twitter:

Telegram:


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР