Промоуторът на Кубрат Пулев - Кале Зауерланд коментира предстоящия двубой

...
Промоуторът на Кубрат Пулев - Кале Зауерланд коментира предстоящия двубой
Коментари Харесай

Зауерланд: Шансовете на Пулев срещу Джошуа са много добри

Промоуторът на Кубрат Пулев - Кале Зауерланд разяснява идния дуел на неговия клиент против Антъни Джошуа за Световната купа на Международната боксова федерация.

 Еди Хърн: Мачът сред Джошуа и Пулев ще бъде извънредно забавен
Еди Хърн похвали Кобрата в устрема си да обиди Луис Ортис

" Нямаме право повече да отлагаме този мач "

Все още не е публично оповестена датата за конфликта, само че към този момент е ясно, че той ще се организира на 28-ми октомври на стадиона " Милениум " в Кардиф.

" Мисля, че възможностите на Пулев са доста положителни. Срещу Кличко се справяше доста добре, само че имаше напълно неверна тактичност, тъй като се опитваше да се боксира по-добре от самия Кличко. Но все пак се справяше добре, до момента в който не беше нокаутиран. Антъни Джошуа е страховит дипломат на бокса, всички знаят неговите мощни страни, само че всички знаят и слабостите му. Срещу Пулев той няма да срещне някой остарял и завършил за спорта конкурент, който ще му разреши да си прави каквото желае. Пулев няма да се сложи в обстановка, която не управлява, ще го завърши, това е доста ясно. Много съм убеден в възможностите на Пулев. Очевидно ще създадем мача в Кардиф и може да очаквате изказване идната седмица ", разяснява Зауерланд, представен от " Daily Star ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР