Промоутърът TWINS MMA потвърди още един сблъсък от файт картата

...
Промоутърът TWINS MMA потвърди още един сблъсък от файт картата
Коментари Харесай

Нова потвърдена битка на TWINS 14, национал по бойно самбо влиза в октагона

Промоутърът TWINS MMA удостовери още един конфликт от файт картата на идната бойна галавечер в Перник. Събитието ще се състои на 09.03.2018г.

До момента бе оповестена първата двойка състезатели - в категория до 70 кг, като в нея един против различен ще се изправят Александър Евстатиев и Радослав Вартанянов.

И втората борба ще бъде в същата теглова дивизия, като Мартин Стоичков и Михаил Николов ще би трябвало да дефинират кой от двама им заслужава повече крайния триумф.

Мартин Стоичков е нееднократен първенец по аматьорски ММА и граплинг. Има два профи ММА мача и две победи. През 2017г. в Стара Загора записа дебюта си във веригата TWINS MMA. Тренира под управлението на Владислав Кънчев.

 Десантчик от Варна ще се бие на бойната галавечер в Перник
Десантчик от Варна ще се бие на бойната галавечер в Перник

Поредна изненада от страна на уредниците

Михаил Николов е на 24 години, висок е 170 см и има зад тила си 7 кикбоксови срещи, от които 6 е провел в Холандия. В тях е постигнал 5 триумфа. Републикански първенец е по бойно самбо за 2017 година Разполага с бронзов орден от европейско състезание в същия жанр и сребърно отличие от международната купа по бойно самбо в Сибир, състояла се през предходната година. Тренира в клуб " ИККЕН ".

Потвърдените срещи досега в програмата на TWINS 14:

Александър Евстатиев - Радослав Вартанянов (ММА, до 70кг)

Мартин Стоичков - Михаил Николов (ММА, до 70 кг)

 Снимка 337875
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР