Промоутърът на задължителния претендент за титлата в тежка категория на

...
Промоутърът на задължителния претендент за титлата в тежка категория на
Коментари Харесай

Хърн: Ако Фюри и Уайлдър не се бият тази година, ще искаме Уайт да получи шанс


Промоутърът на наложителния кандидат за купата в тежка категория на WBC Дилиън Уайт - Еди Хърн, възнамерява да приложи напън върху Световния боксов съвет, с цел да обезпечи борба за пояса на своя боксьор. Както е известно, актуалният притежател на купата Тайсън Фюри би трябвало да се изправи за трети път против Дионтей Уайлдър на 19 декември, само че в случай че това не се случи на посочената дата и срещата бъде изместена за идната година, Хърн ще търси истина в интерес на Уайт.

“Официалната дата е преди края на февруари 2021-а. Очевидно е, че в случай че срещата сред Уайлдър и Фюри се организира през декември, може би това ще избута нещата. Това са положителни вести за Дилиън Уайт, който заслужава този късмет повече от всеки различен боксьор. Той въпреки всичко има работа за извършване против Александър Поветкин на 22 август. Това прави тази борба още по-опасна, само че що се отнася до Фюри и Уайлдър - този мач би трябвало да се организира тази година. Ако не стане, ще желаеме Уайт да срещне Фюри, при изискване че той победи Поветкин след няколко седмици”, сподели Хърн пред “Sky Sports”.

Уайт се изправя против Поветкин на 22 август в Лондон. Победителят от борбата публично ще се класира за дуел с първенеца на WBC Тайсън Фюри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР