Промоутърът на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа -

...
Промоутърът на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа -
Коментари Харесай

Хърн: Трудно ще организираме мач между Джошуа и Фюри


Промоутърът на международния първенец в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, призна, че ще бъде мъчно да се провежда мач сред Ей Джей и Тайсън Фюри в близко бъдеще.

Непобеденият в професионалната си кариера Фюри неотдавна си върна боксовия лиценз, откакто изтърпя наказване за приложимост на допинг, и към този момент си търси съперник. Джошуа от своя страна ще срещне Джоузеф Паркър в края на март в Кардиф, като в този дуел ще бъдат обединени поясите на WBA, IBF и WBO. "Всички желаят да видят Фюри още веднъж на кръга и ние сме подготвени да организираме този мач. Това обаче ще бъде мъчно, защото ще бъде доброволна отбрана на купите от страна на Джошуа, само че въпреки това Тайсън Фюри е някогашен международен първенец и също има сериозна стойност на пазара", разяснява Хърн, намеквайки, че Фюри мъчно ще се съгласи на дребен % от наградния фонд, какъвто одобряват множеството противници на Джошуа до този миг.

"Това е евентуален дуел в бъдещето, само че към този момент имаме мач с Паркър на 31-ви март. Крайната ни цел не е Тайсън Фюри, а да спечелим всеки един пояс в дивизията", добави промоутърът на Джошуа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР