Промоутърът на Кубрат Пулев – Кале Зауерланд вярва, че българският

...
Промоутърът на Кубрат Пулев – Кале Зауерланд вярва, че българският
Коментари Харесай

Зауерланд: Пулев трябва да се възползва от слабостите на Джошуа

Промоутърът на Кубрат Пулев – Кале Зауерланд има вяра, че българският боксьор има големи шансове в мача против Антъни Джошуа за международните трофеи в тежка категория на 28 октомври в Кардиф.

Според Зауерланд британецът има недостатъци в играта си, от които Кобрата може да се възползва.

" Шансовете на Кубрат са големи. Трябва да гледаме обстоятелствата преди мача. Не приказките на малките екрани, промоутърите и така нататък, а обстоятелствата. Имаме страховит млад първенец, чиито мощни страни са ясни. Той е необикновено мощен, необикновено бърз, необикновено атлетичен. Но има и слаби страни. Колко рунда е направил? Със сигурност не са доста. Това приказва и за мощните му страни, само че е и негова уязвимост. Той е некомпетентен като експерт. Като дилетант има към 40 мача. Антъни самичък споделя, че още се учи. Иска ми се Кубрат да се беше бил с Джошуа, преди Антъни да срещне Кличко. Защото Джошуа няма да се умори по този начин още веднъж, както го направи против Владимир ", сподели Зауерланд пред iFL TV, представен от " udarsport ".

" Дали има проблем с издръжливостта? Ако го погледна, бих споделил: " Вероятно ". Защото мощните страни са и недостатъци. Той е голям като Титаник. Е, не тъкмо като Титаник, тъй като той потъна. Но Джошуа е като гръцки господ, като Херкулес. В същото време дали Херкулес ще изкара 36 минути? Това е много време, с цел да носиш всички тези мускули, когато те тестват. Големият проблем е, че множеството хора не могат да изкарат 36 минути с Антъни. Кубрат може ", добави промоутърът.

Според Зауерланд, загубата на Пулев с нокаут от Кличко в предходния мач за международната купа през 2014-а не е от изключително значение, тъй като в този момент българинът е друг.

" Хората споделят: " Но той падна с нокаут от Кличко. " Гледайте отново оня мач. Първо – треньор на Кубрат тогава беше аматьорски треньор. Нямаше тактичност в оня мач. Той в действителност не слушаше никого и излезе да се бие. Но в идващите мачове видяхме един изцяло друг Кубрат. И тогава съвсем се получи, тъй като той разклати Кличко доста ясно. Но той влезе на кръга като камикадзе. Ако погледнете реакцията на щаба на Кличко след мача с Кубрат и я сравните с други мачове – изглеждаше, че са спечелили безспорната международна купа за 5-и път, че са спечелили лотарията. Всички в ъгъла му избухнаха, в никакъв случай не съм ги виждал по този начин. Защо? Защото знаеха какви са заплахите от Кубрат Пулев. Пулев обича да се бие с по-едри боксьори, ненавижда мачове с по-дребни. Вижте кои е побеждавал – Александър Устинов, Тони Томпсън, Александър Димитренко, който тогава към момента нямаше загуба. Не споделям, че тези боксьори са на равнището на Джошуа. Така че и Пулев би трябвало да е доста по-добър спрямо преди “, добави Зауерланд.

Промоутърът се върна още веднъж към последния мач на Антъни Джошуа и успеха с механически нокаут против Владимир Кличко в края на април.

" Не желая да лишавам нищо от мача сред Джошуа и Кличко на " Уембли ", това беше голяма вечер за бокса и за всички в спорта. Но в случай че погледнем по-внимателно – имаме млад първенец против човек, който вървеше надолу в кариерата си. Кличко беше изгубил против Тайсън Фюри, не получи никакъв късмет. В мача преди този момент против Брайънт Дженингс също не се показа добре. В последна сметка това беше Кличко, който беше минал най-хубавите си години. Но този Кличко смъкна Джошуа и трябваше да го довърши. Мисля, че всеки специалист го видя. Антъни направи ужасно изплъзване и по-късно завоюва мача. "

" Дали ще може да се измъкне по този начин от сходна обстановка против Пулев? Няма никакъв късмет Пулев да го изпусне. Ще бъде като заек, който е на пътя на голям камион, движещ се със 120 благи в час. Кличко обаче не го довърши, а трябваше. Но да не забравяме, че Кличко е от неверната страна на 40 година Така че не желая да лишавам нищо от историята на оня мач, тя беше като история от филм за Роки. Но това в този момент не е филм за Роки. Това е Кубрат Пулев, българин, от улиците на София. Той е подготвен за тежък мач. Не споделям, че сме любимци. Просто споделям, че ще е тежка вечер. И това не е Северен Лондон, където аз съм израснал и където е израснал Джошуа. Не, улиците на София ще излязат на кръга в Кардиф. Това е друго. София идва в Кардиф, а не Владимир с неговия " Ролс-Ройс ", сподели още промоутърът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР