Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, заяви, че сблъсък

...
Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, заяви, че сблъсък
Коментари Харесай

Кобрата срещу Джошуа в края на 2019-а?

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, съобщи, че конфликт сред клиента му и Кубрат Пулев за международната купа на IBF (Международната боксова федерация) е вероятен най-рано в края на 2019 година, тъй като британецът има други цели.

Хърн разяснява триумфа на Кобрата над Хюи Фюри, който направи българина наложителен кандидат за международната купа, като показа, че не е гледал мача, само че е получил известия за развиването му и крайния излаз.

"Не съм гледал мача, само че получих известия от няколко индивида за срещата. Хюи Фюри има доста предпазен жанр на боксиране. Той води непосредствен пердах, само че през множеството време се пази. Няма по какъв начин да се боксираш по подобен метод в България и да се надяваш да спечелиш по точки. Не можеш по подобен метод да се боксираш и да се надяваш да спечелиш купа. Няма по какъв начин да станеш първенец. Хюи Фюри е млад и бъдещето е пред него ", сподели Хърн пред boxingscene.com.

"Кубрат Пулев е индивидът, който ще би трябвало да се изправи против Антъни Джошуа. Той е кандидатът. Планираме идващия мач на Антъни Джошуа да бъде отбрана на купата от WBO против Дилиан Уайт. Ние ние желаеме мач против Дионтей Уайлдър. Мачът с Пулев ще пристигна на дневен ред. Възможно е той да се организира в края на 2019-а или началото на 2020 година ", сподели още промоутърът на международния първенец в тежка категория.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР