Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн - обяви пред

...
Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн - обяви пред
Коментари Харесай

Сделката за Джошуа - Фюри е готова, остана само да подпишат договора

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн - разгласи пред The Times, че договорката за мегасблъсък с Тайсън Фюри на практика е подписана, въпреки още да няма подписан контракт.

" Сделката е подготвена, просто още не е парафирана. Финансовите елементи са изчистени, просто избистряме детайлностите по телевизионното лъчение. Единствено ни остава да подпишем контракта, само че когато приказваме за дуел от такава големина, към 15 пъти се минава и препрочита всяка писмен знак по документите.

Вероятно първият конфликт ще е в Близкия Изток, тъй като те са доста дейни и са любимци да одобряват срещата. Те доста желаят да провеждат мача. Надявам се реваншът към този момент да може да се организира във Англия, като моето персонално предпочитание е това да бъде на стадион " Милениум ", показа Хърн пред " Таймс ".

Anthony Joshua vs. Tyson Fury has been agreed, Eddie Hearn has told the Times
— ESPN UK (@ESPNUK) Още преди седмици стана ясно, че приходите от първия дуел ще бъдат делени 50 на 50, а в реванша - 60-40 за спечелилия. В Саудитска арабия точно Джошуа направи реванша си с Анди Руис-младши, като има възможност в Близкия Изток да бъде позволено и наличието на почитатели, което е основно за уредниците.

Причината за въпросните детайлности по излъчването на мача, е, че Джошуа има договор със Sky Sports за територията на Англия и с DAZN за останалия свят, а пък Фюри е привързан с BT Sport за Обединеното кралство и ESPN за Съединени американски щати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР