Промоутърът Еди Хърн за пръв път разкри, че супердербито между

...
Промоутърът Еди Хърн за пръв път разкри, че супердербито между
Коментари Харесай

Еди Хърн: 50 на 50 са шансовете Уайлдър - Джошуа никога да не се случи

Промоутърът Еди Хърн за пръв път разкри, че супердербито сред Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа може в никакъв случай да не се състои. От началото на годината англичанина води люти договаряния с екипа на американеца. Той даже изпрати подписан контракт за мач, само че контрактът не беше признат от Уайлдър. Шампионът на Световния боксов съвет имаше обезпечен хонорар от $15 млн., както и наложителна уговорка за реванш в Съединени американски щати.
" I was always worrying about what was next, I stopped expressing myself. Now it's not just about Povetkin or Wilder - It's about me, my legacy " - @anthonyfjoshua #JoshuaPovetkin pic.twitter.com/JMd7ZGh7BJ
— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) July 18, 2018
" Той отхвърли да подпише контракт, който беше основан на признати от него условия - изясни Хърн. - Ако ние не искахме този мач, в никакъв случай нямаше да му пратим контракт. Нямаше да прекарам четири месеца да пътувам напред обратно, да приказвам по нощите по телефона и да си изгубвам времето. Не единствено, че не върнаха контракт, само че даже не споделиха нищо като коментар по него. Шансовете този мач в миналото да се състои са 50 на 50. "
Двете страни се бяха разбрали устно за датата 13 април 2019 на стадион " Уембли " в Лондон преди обрата в договарянията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР