Промоутърът Еди Хърн обяви, че Антъни Джошуа трябва да нокаутира

...
Промоутърът Еди Хърн обяви, че Антъни Джошуа трябва да нокаутира
Коментари Харесай

Еди Хърн: Джошуа трябва да нокаутира Усик

Промоутърът Еди Хърн разгласи, че Антъни Джошуа би трябвало да нокаутира Олександър Усик, в случай че желае да го победи. Украинецът държи коланите на IBF, WBA и WBO, откакто победи британеца през септември предходната година в Лондон. Двамата ще се срещнат в реванша на 20 август в Джеда, Саудитска Арабия.

Хърн е на мнение, че на Джошуа няма да му е задоволително да опита да завоюва по точки, както опитва предишния път. Ако британецът тръгне по този път още веднъж това ще е обмислен риск. С големите размери на Джошуа, хроничните проблеми с психическата настройка и уязвимата брадичка, надали ще е мъдро да опита да завоюва по точки против Усик, който има 19 победи от 19 мача и 13 от тях с нокаут.

„ Джошуа има нов треньор и работи с Роберт Гарсия. Той е с него от декември. Дълго време двамата са дружно. Дали това ще му помогне? Ще забележим. Той е в отлична форма и Робърт е въодушевен. Всички имат самочувствие “, разгласи Хърн.

„ За ЕйДжей това бе втора загуба. Той към този момент е минавал по този път. Първата бе голям потрес за всички против Анди Руис. Не, че тази от Усик не бе изненада. Но бе доста по-равностоен пердах. Можеше да отиде в двете направления “, продължава промоутърът.

„ Психиката, която Джошуа сподели, с цел да се върне и победи Анди Руис след загубата, бе налице. Но този път е друго. Според мен в този момент увереността е по-малка, че ще завоюва втория си мач. Усик не обича да го удрят в тялото, а не е загадка, че Ей Джей би трябвало да е доста по-агресивен. Но освен експанзията е отговор. Трябва да има проект 1, 2 и 3, и да се приспособява, тъй като Усик е доста интелигентен. Джошуа знае, че това е мач наложителен за печелене и би трябвало да опита да нокаутира Усик. Това е решението “, приключи Хърн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР